Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREModerator: mialxx
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREO iesire scurta la o vanatoare de rate undeva in Giurgiu...din pacate fara sa dam de ele . Cu toate ca am avut un gust amar ca nu le-am gasit acasa ...a reusit sa ne schimbe ,,gustul'' , cainele cu cateva areturi impresionante...marca inregistrata...
In speranta ca nu va plictisesc , va las in compania pozelor ... Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREKristi...totul e perfect...mai putin prostia aia de pe patul armei
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE
Multumim frumos ...ceva trebuia sa nu fie in ton ...nu exista lucru perfect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalut pentru toti vinatori Kristi foarte frumos brac
aide sa mai pun si ieu niste poze de la vinatoare de fazani
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESvaka cast prijatelju!
Lijepe slike! Sve naibolje! "...simt enorm si vaz monstruos..." I.L. Caragiale
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARELuca ce am facut de ne injuri?
Cu stima
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsalut iar ieu, multumesc luca
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMultumesc frumos Fred...si ai tai sunt super frumosi ...
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREIntr-adevar frumoasa vizsla...multi ani cu noroc Fred.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREmultumesc si ieu la toti voi
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREFred, la voi , care este parerea vanatorilor de cainii de field-trial?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREUn superb patron ...un kurzhaar si un drahthaar...parca dorind sa spuna ca si ei pot face spectacol ....
Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDoua-trei poze de la o vanatoare amuzanta dinaintea zapezii...in sensul ca am plecat pentru ceva ...si nesimtitele alea din ultima poza ...s-au tot bagat in fata ...desi aveam alica de 3 pentru fazani...ele nu si nu, sa sara primele, inaintea fazanilor...am rezistat multa, multa vreme fara sa le fac voia...dar pana la urma a trebuit sa cedez in fata lor...om intelegator cum sunt...si foarte simtitor...si le-am facut hatarul sa le pun in fata si in tablou...
Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREooooo...bine ai revenit Domnul Tudor in mediul virtual...ti-a cazut netul?
"Domnu' Tudor" a fost pe la 1821...eu sunt "Tudor". Netul nu mi-a cazut ....si nimic altceva ...doar ca trebuie sa educ tinerele vlastare in ceea ce inseamna vanatoarea ...este foarte recomfortant sa stii ca cineva iti calca pe urme....dupa Adela si Laura...si Marius...acum Emil...in curand niste poze... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREnu te-ai gandit sa-ti tragi un fond?....nu mai trebuie sa-ti gasesti prea multi membrii...si esti si majoritar la voturi
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAaaa...am uitat sa va spun...mezinul... Leo...cand ma intorc de la business-ul pe care il port in criza ca pe o corabie in vreme de furtuna...ma intreaba, parca ma cearta...asa, voalat...pai iepurele?...pai fazanul?...unde le-ai ascuns? ..tipul e interesat de problema...are motivatie...promite...
Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREbine...sa trecem peste politeturi...fa apelul plutonului si treci pe baricade ca e inflatie de kurzhaaristi
Imi pare rau ...un baiat istet ca tine...n-ar trebui sa confunde doua notiuni foarte diferite...sa nu zic diametral opuse:cantitea si calitatea, vorba lui voda Lapusneanu... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREinteleg...dar inflatia e inflatie...si nu stiu rolul benefic nici in economie
Infllatia se naste din incompetenta. Din incompetenta guvernului respectiv sau, dupa cum arunca ei pisica, a celor precedente . Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Dupa cum ii spunea Varujan Vosganian premierului Boc: - Domnule prim-ministru, daca eu am fost un ministru de finante atat de rau si dvs. sunteti un premier atat de bun, n-ati dori sa facem o plimbare amandoi prin multime, intr-un parc si sa vedem cum stau lucrurile ?? P.S. Astazi o sa fac o poza cu un caine de vanatoare... la vanatoare , sa nu fiu off-topic de tot. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREUploaded with ImageShack.us Cainele colegului meu n-a vrut sa " fie tras in chip " ! Puscai un cucos pentru lasca ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREasa ca a ramas doar unul in timp ce preda aportul
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESpecial pentru impatimitii rasei si nu numai , cu urari de bine, sanatate , liniste si un Craciun fericit!
Cu mult respect pentru cineva anume... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECraciun Fericit, sanatate si mult noroc tuturor, zile cat mai multesi cat mai placute petrecute in natura , cu sau fara vanat in cuiul catarii.
Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|