Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREModerator: mialxx Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREJesi a mea...la 10 luni. Suprins azi la o iesire in camp... Un aret la o fazanitza...
Uploaded with ImageShack.us Iata si video ul cu toata actiunea... http://www.youtube.com/watch?v=H2mM5SEAo-M ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREPoze de la Kristi.
Aret si filaj la pui de vulpe, protagonist Dragon Si ce era mai frumos a ramas pentru final: IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMultumim frumos , domnul Sorin . Din cand in cand mai nimerim si cate una dintr-asta !
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREda...e bine sa ai camera la tine tot timpul daca umbli in salbaticie
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREnu este pe lume placere mai mare.........
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREam o intrebare pentru domnul Tudor(daca se poate) ,
cateva pagini mai incolo Carla are o vesta (portocalie) pe ea, este pentru frig ? sau pentru a o putea observa in teren avind in vedere ca este iarna ...
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREImi mai permit cateva ipostaze de la un antrenament de duminica ...in compania unui bun prieten , caruia ii multumesc si pe aceasta cale . respect respect respect
Sper sa va placa ... Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE@Kristi,
felicitari inca o data pentru pasiunea cu care i-ti ingrijesti/dresezi ciinii. unde mai pui ca ai in preajma si un profesor in ale ciinaritului(Mihai Burcescu), bravo domnilor..... nu este pe lume placere mai mare.........
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMultumesc frumos . Fara dansul nu stiu daca as fi reusit .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREMai baieti...voi faceti antrenament pe bobocii consatenilor?...ce numar de tel. aveti la primarie?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARE
Ce, vrei sa joci la loto? Mai bine pune si tu o poza, un film ceva, cai ai o ditamai haita.
Depinde la care primarie doriti ...la cea unde locuim ...sau la cea unde a avut loc antrenamentul? Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
nu-mi mai da chislacana acces la aparatul ei foto...zice ca nu plateste rate la el ca sa-mi pozez eu caini...plus ca i-am stricat zoom-ul cand am pozat-o pe soacra-mea
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREKristi..lu' Mircea Jianu nu ia-ti prins barba in poze?
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDn . Jianu a fost artizanul acestor ipostaze...asa ca pentru mine sau pentru dn. dr. Burcescu era imposibil sa il imortalizam ...numai daca ii luam aparatul din mana!
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESa va spun un secret...putina lume stie... la baza actualei rase Labrador sta pointerul englez...de fapt , mai exact , din linii de pointer de Grande Cerca...
[img]http://i305.photobucket.com/albums/nn229/tudoracvila/CARLA/07072010.jpg][/img] In lipsa de rate am folosit ca omul sarac -ca nu am bani cat teutoniui astia, aportor de lemn cu pene de fazan , rata si blanita de iepure...as fi facut si cu rata ...Kristi ma numeste "cel mai bun prieten" dar ... ...nu mi-a facut si mie rost de vreo doua... TRAIASCA REGELE, TRAIASCA POINTERUL! Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREDragoste cu nabadai...francezii numesc asta "coup de foudre" intre Carla si cocos...s-au sorbit din ochi pana am venit eu si era sa calc pe cavaler... ...nu se hotara sa plece ...
Asa-i daca e Carla frumusica....Domnule ce-i mai vrajeste... : Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREbravo Tudore...trimiti Regele sa aporteze butuci...esti zgarcit ca nemtii?
Pai nu vezi ca nu mai gasesti o rata pe piata ...le-au cumparat nemtii pe toate ...Kristi nici n-a spus ca a gasit rate...le-a tinut doar pentru el Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREasa sunt nemtii astia...viseaza doar carnati si rate pe varza
Ratele le-am gasit eu , cu tot cu varza si bere....nu Kristi e vinovat .
Un colac de salvare aruncat mult prea tarziu...Kristi a facut deja marturisiri complete...a recunoscut ca a cumparat boboacele cu 15 lei si ratele cu 25...ca sa nu mai aiba cu ce se antrena astia cu pointeriii..,.sa nu mai faca figuri si la balta ... A recunoscut si ca a strans tot de pe piata...special pentru a crea o criza internationala de proportii in domeniul ratelor domestice folosite pentru antrenamentul cainilor de vanatoare...ca sa poata sa-i vanda lui Raresr la suprapret ...pe buna dreptate a indignat vanatori din tara si din strainatate... Nu sunt lacom de vanat ci de vanatoare.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREexplicati si voi ca e o gluma....noi nu antrem cainii cu animale vii...poate mai citeste vreun verde
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREUn mic antrenament cu rata ...vie . Rog pe iubitorii mai impatimiti de rate sa nu se uite ...decat cu acordul parintilor .
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARECateva ipostaze surprinse la o partida de vanatoare care consider eu ca o sa placa iubitorilor rasei DK si nu numai ...
Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESpecial pentru iubitorii rasei ...si nu numai !
Cu respect ! Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREAla este cumva arici? Mama da nu scapa nimic de ,,Ureche Lunga''.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOAREsambata la vanatoare
Re: FOTOGRAFII CU CAINI DE VANATOARE ...LA VANATOARESe vede scoala multa de aport prin poze astea...waidmannshail !
Înapoi la Caini de vanatoare la ..... vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|