Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FOTOGRAFIIModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B Re: FOTOGRAFIITodohunter este fotograful, lui i se cuvin laudele !
oricum o iesire de mare exceptie
Re: FOTOGRAFIIadi ...porcu ala mi se pare mie sau era de brenneke?
==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: FOTOGRAFIIStiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu
Re: FOTOGRAFIIStiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu
Re: FOTOGRAFII@ Dolpheus , bine ai venit ! Frumoase poze si le asteptam pe urmatoarele .
Re: FOTOGRAFIIMultumesc.
Altele poate spre toamna, sezonul asta e gata Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu
Re: FOTOGRAFIIFotografii se pot face si in extra sezon. Asha ca.......dai bataie!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: FOTOGRAFII
N-am mai auzit nimic de el de multa vreme. Mi se pare mie, sau nu mai scrie nimic pe forum?
Re: FOTOGRAFIIa fost plecat o perioada buna, acum s-a intors si cred ca va recupera pe parcurs
Salutare! Si in mod special pentru Marius cu multe multumiri pentru acea insigna cu cocosul de munte. Nu am mai postat de foarte mult timp pe forum pentru ca am fost tot plecat cu serviciul si pe unde am ajuns nu aveam acces la internet si acest aspect s-a combinat si cu altele. Dar acum revenit acasa am incercat sa-mi petrec o parte din timp in natura si sa-mi imbogatesc colectia de fotografii, iesind in teren cat mai mult timp . Si impreuna cu Adi am reusit sa ne bucuram de cateva zile deosebite la munte si sa facem si cateva poze frumoase ( ne-a ajutat si vremea, dar si aparatul). Sper sa reusesc in scurt timp sa mai postez si alte cateva fotografii facute impreuna cu Adi , ca nu mai stiu sigur care este facuta de mine sau de el. Dar ca sa trag si eu o concluzie la acest topic voi incheia mesajul prin a va spune ca cea mai mare satisfactie o am atunci cand reusesc sa fotografiez un animal , sa-l urmaresc pe parcursul anului si sa-l mai gasesc si in sezon cand am autorizatia in buzunar. Aparatul foto a devenit o parte din mine atunci cand ies in natura, pentru ca cele mai interesante si chiar unice imagini le-am surprins in astfel de momente cand nu aveam arma la mine si eram doar intr-o recunoastere , in drumetie sau tura montana. 243 win e o bijuterie pentru tap ...
Salut si bine ai revenit! Vrem poze!!! Mai vrem si intamplari vanatoresti!!!
Re: FOTOGRAFIIBine ai revenit Todo ! Marius a fost mai rapid si a exprimat esenta : asteptam poze si povesti!!
Re: FOTOGRAFIIDe curand, o familie de ciocanitori cauta un loc bun de cuib prin pomii de langa bloc - le-am surprins la interval de cateva minute exact pe aceeasi ramura:
Si langa casa gaseti ce sa "pozezi"
Re: FOTOGRAFIIDaca nu ziceai nimic de bloc, puteam sa jur ca pozele-s facute-n padure Faine poze!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: FOTOGRAFIIPozele astea imi trezesc amintiri din copilarie. Cand eram in scoala primara, in fata blocului aveam o venerabila salcie. CAT era de batrana, nici macar bunica nu stia sa spuna. Foarte batrana oricum. Oricum s-a hotarat - sistemul a hotarat- taierea ei. Cu cuib de ciocanitori cu tot. Am crescut atunci o intreaga generatie de ciocanitori si am vazut cat de greu e sa fii parinte ciocanitoare, desi eram trei prieteni " legati cu juramant". Ce pot sa va spun e :
1. Cei trei pui au cresct si au zburat maturi de la cuib. 2. Cei trei " frati de cruce " legati sa-i creasca au avut fiecare cate o corijenta si si-au " f....ut" vacanta de vara. Dar a meritat!
Re: FOTOGRAFIIbv, frumos ... bag seamna ca nu stai in casa )
Re: FOTOGRAFIICateva facute recent:
Cormoran impreuna cu doua femele de eideri Eideri Corcodelul mare Gaste de vara Gaste calugarite/negre Lebede de vara Lisite Scoicar Fazan Pietrari Codalb si cioara (luati seama la diferenta de statura!) Ciocanitoare mare Codobatura de munte Ciuvica I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: FOTOGRAFIIDoua prinse astazi cu corcodelul de iarna:
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: FOTOGRAFIIFelicitari tuturor pentru fotografii!
Bag si eu cate ceva: Boisteni in boiste( ) pe lac de munte, de la deschiderea la pastrav. By marius_quack, shot with SP550UZ at 2009-06-12 aseara in Bucuresti: By marius_quack, shot with SP550UZ at 2009-06-12
Re: FOTOGRAFIIO ciuta in fundul gradinii
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori |
Publicitate
|