Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Diferite arme de colectieModerator: liviur Re: Diferite arme de colectieIn afara de faptul ca imaginile nu au nevoie de nici un cuvant ca si completare, personal nu vad absolut nici o diferenta intre aceasta colectie si o colectie de supervaloare filatelica sau o colectie de picturi rare. Fiecare om are pasiunea lui si propria scara valorica.
Este ceva de condamnat ? Poate cineva sa aduca un contraargument ? Cu o mica observatie personala. Pt ca a fost boss-ul NRA nu va comenta nimeni nimic. Dar daca colectia apartinea unui anonim fara pozitie atunci erau probabil invitati fel de fel de psihologi si psihiatri sa-si dea cu parerea despre "afectiunea psihica" de care respectivul colectionar a suferit. Romaniac, tu esti membru NRA ? Stima Moose_Masta
Re: Diferite arme de colectieDa unchiule Moose, am devenit membru cand m-am abonat prima data la revista American Rifleman . Ca sa fiu mai corect, am devenit membru si poti alege dintre trei reviste lunare care sunt platite prin cotizatia anuala.
De colectie nu e prea mult de spus, imaginile sunt suficiente. Sunt curios sa aflu intr-o buna zi la cat va fi estimata intreaga colectie pe piata colectionarilor de arme. Doar pentru ca a apartinut lui Charles H. preturile armelor probabil o sa fie cu mult peste asteptari. Respecte
Re: Diferite arme de colectieThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Diferite arme de colectieSi eu am vrut sa ma inscriu, dar nu m-au primit ca nu eram american. Dar au fost foarte de treaba si au vorbit cu mine cu un deosebit respect. Si de reviste mi-au spus ca daca vreau va trebui sa platesc ca nu le pot trimite in Canada decat contra cost.
Am vazut ca locuiesti in Eagle River in WI. Am fost si eu de vreo doua ori la Rhinelander,WI si cred ca am fost destul de aproape de tine. Nu te stiam pe atunci. Daca mai trec te anunt dinainte si poate mergem sa tragem in poligon. Sa-ti arat cum se foloseste un revolver "the romanian style". Stima Moose_Masta
Re: Diferite arme de colectieMie imi par cunoscute (!), parca ar seamana cu depozitul de la Ciorogarla ?!!! Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Diferite arme de colectie
Asa e. Rhinelander e la doar cateva mile de mine asa ca data urmatoare te astept! respecte
Re: Diferite arme de colectieSuperfrumos lucrata scula. Mi-a placut ca a respectat detaliile armei originale in totalitate. Pasionat omul fara discutie.
Cred ca in Romania infunda puscaria fie si numai pentru idee. Cristi, cand ajung acasa ma tin de promisiune si iti voi posta poze cu unul dintre revolvere. Pentru al doilea va trebui sa mai astepti, inca nu am apucat sa-l recuperez dupa operatie. Moose_Masta
Re: Diferite arme de colectieCe tun domle, ce tun. Mare armurier omu, ce mai, respectele mele. Cam extrema ideea dar pentru cartea recordurilor se merita. Ce mi-ar place mie sa trag de tragaciul ala o data mmmmm....
respecte
Re: Diferite arme de colectieThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Asta pistol sexy domle.....
Re: Diferite arme de colectieSuper gun. Mi-a placut imaginatia decoratorului.
Re: Diferite arme de colectieCeva din Spania...
Re: Diferite arme de colectieAltele...
????????????????????? E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Diferite arme de colectieAici le-am pus... Erau cam mari, ce e drept...
Re: Diferite arme de colectieMai George, da ceva detalii nu ne dai?
http://www.prices4antiques.com/firearms ... 945976.htm The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Si eu iti raspund tot cu link-ul de mai sus pentru ca nu ma pricep .
www.anda.com.ro
Re: Diferite arme de colectieEste clar ca este facut in totalitate manual. Fara masinarii. Ce mi-a placut este faptul ca fabricantul s-a gandit sa nu iroseasca spatiul din interiorul cilindrului exterior si a mai facut unul in interior.
Nu ma pricep de loc la evaluari, dar estimez ca a fost fabricat undeva la inceputul lui 1800.
Re: Diferite arme de colectieSeamana cu arma lu Margelatu, numai ca-i un pic mai mare.
Re: Diferite arme de colectiePresupunand ca ti s-ar da voie sa-l folosesti pentru autoaparare la locul de detinere al colectiei, nu reuseai sa-l incarci cu acele 10 boabe legale...
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
www.anda.com.ro
www.anda.com.ro
Re: Diferite arme de colectieCe zgarcit esti! Fara detalii?
Re: Diferite arme de colectieCe mi-ar place sa dau cu el intr-o masina sa vad rezultatul. Sau intr-un container sa vad daca ghiuleaua iese pe partea cealalta.
Asta este o unealta foarte trebuincioasa la casa omului.
Nu este inca gata. Dupa ce ne-am plictisit sa ne milogim la diverse autoritati sa ne imprumute cate un tun la actiunile de reenactment, cativa de la www.6dorobanti.ro am pus bani impreuna si am inceput constructia unei replici de tun, nefunctionala . Nu am avut proiecte, totul facem la inspiratie, pe loc.Speram sa il scoatem cat de curand la prima actiune. The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Înapoi la Arme de colectie, deosebite, cu care ne mandrim Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
Publicitate
|