Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Asociatiile la care suntem membriModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B Asociatiile la care suntem membriNu credeti ca ar fi util sa punem si Asociatiile pe unde suntem. Nu se stie niciodata cit de aproape am trecut unii pe linga altii fara sa ne stim. So... asteptam pareri, mai ales din partea moderatorilor Cartii de telefon..
Ma gasiti pe yahoo mes, sau pe fam.strigidae@gmail.com
Re: Cartea de telefon@Borgman: cred ca este o idee foarte buna. Dau tonul: AVPS Lunca.
Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu
Re: Cartea de telefon---AVPS Ianca Olt...
Re: Cartea de telefonA.V.P.S.Constanta.
IJ 54 cal.12/70.
WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06. CZ 550 luxus cal 7x64.
Re: Cartea de telefonEu sunt de parere ca initiatorul acesti topic sa faca o rubrica separata in care fiecare membru al forumului sa puna daca doreste asociatia din care face parte.Spun asta pentru ca vad ca deja din patru postari,trei sunt cu asociatii,una cu telefon...e pacat sa amestecam borcanele.E mult mai simplu sa intrii sa cauti un numar de telefon fara sa rascolesti o juma' de zi printre alte asociatii.Parerea mea....
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Vaslui. Va astept cu drag la o bere sau la o vanatoare...
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Oltenita.
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Bradul Bucuresti!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Hunedoara
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Giurgiu
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS DIMBOVITA
IJ 43 EM 12/70 ,Ejectoare, Dreapta 0.5 shock, Stanga 1.00 shock
Re: Asociatiile la care suntem membriAvps Calarasi
==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Vulturul - grupa 4 ( cea mai tare grupa de vanatoare !! - baieti super faini - ii salut ! )
Respect
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS valcea,clubul de vanatoare horezu.
Re: Asociatiile la care suntem membriAJVPS Giurgiu
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS Soimul[fondul Salcioara]
AVPS Teleorman[fondul Suhaia] respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Asociatiile la care suntem membriDupa cum a spus Adrian mai sus: Stefan Gheorghe, AVPS Giurgiu.
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS TOPLITA(HARGHITA)
Re: Asociatiile la care suntem membriAVPS M-CIUC (HARGHITA)
Re: Asociatiile la care suntem membriagvps DAMBOVITA va salut