Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Rasul!!!
41 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Rasul!!!Felicitari doamnei ! Cu adevarat o felina rar intalnita ! (rasul, nu doamna...)
8 x 68 e tata lor ...
Re: Rasul!!!Frumos... da greu guler şi-a pus Larisa. A avut ce duce la el .
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Rasul!!!La noi e vanatoarea de ris in toi acuma. Vorbisem ieri cu un vanator din nordul Suediei pt. a organiza ceva vanat la urs si la elan si tocmai atunci era la vanatoare de ris. Faza interesanta era constituita de conditiile in care il vanau, prin zapada de 1,5m. Abia reuseau sa mearga prin ea dar erau optimisti. Urmele erau proaspete si risul parea sa aiba si el greutati.
I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Rasul!!![quote="Tranan"]La noi e vanatoarea de ris in toi acuma. Vorbisem ieri cu un vanator din nordul Suediei pt. a organiza ceva vanat la urs si la elan si tocmai atunci era la vanatoare de ris. Faza interesanta era constituita de conditiile in care il vanau, prin zapada de 1,5m. Abia reuseau sa mearga prin ea dar erau optimisti. Urmele erau proaspete si risul parea sa aiba si el greutati.[/quote
Doamne ce bine suna! Poti sa dai si niste preturi pentru astfel de aventuri in Suedia?
Re: Rasul!!!La ris e tarziu acuma, eventual la anul daca sunt cote rezonabile. Daca nu, daca da Domnul, poate ca gasim ceva pe la elan, urs, caprior, castor, mistret, cerb, cocos (de munte, de mesteacan, incaltat), sau gaste si rate.
Ar fi si ceva muflon si lopatar la tarc, dar paca nu-i la fel de fain. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Rasul!!!Animal extraordinar rasul...nu am vazut decat unul singur in viata mea.
Si asta total accidental, undeva in Crai cand urmaream niste pasari. Nu stiu cati rasi mai traiesc in Ro, nu cred ca are cineva date corecte despre populatiile sale din tara noastra. Are o viteza si detenta fantastica Enjoy http://www.youtube.com/watch?v=o3AG5U6kN3A Romani ! Nu-i uitati !
http://www.experimentulpitesti.org/publ ... o-clipuri/
Re: Rasul!!!Daca este vorba despre aceeasi D-na sau D-ara Larisa pe care am vazut-o si la topicul : capra neagra, eu m-as face mic ca un purece, va spun si de ce. Am vazut un reportaj pe realitatea unde spunea ca are in arsenal un nr. de 16 arme , si mai spunea ca in Ro. ca trofeu mai important ii lipseste doar ursul, asha ca ,respect maxim, jos palaria. Sunt convins ca multzi dintre noi suntem subtzirei fatza de ea.
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re:
Am avut si eu ocazia sa ma intalnesc cu felis sylvestris-chiar mi-a atacat cainele.Dar aceasta specie e mereu intr-o concurenta instinctiva cu linxul astfel unde traiesc pisici nu traiesc rasi-trebuie sa caut altundeva!
41 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2