gentilis scrie:Am vazut multi sitari dar nu am tras decat la cel pe care l-a pontat catelul.Asa se face...,pt ca m-a interesat sa invete,nu sa fac eu numar de piese.
...si noi nu putem sa-i vedem?

Sitar de padureModerator: Sly_Fox
139 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
...si noi nu putem sa-i vedem? ![]()
Re: Sitar de padureFratzilor , stie careva sigur daca in aceasta primavara mai putem vana sitari ?
Eu am auzit ca incepand din acest an sezonul de primavara a fost suprimat , ptr. ca " asa-i treaba in Europa "..., dar nu cred ca ne impiedica nimeni sa mergem ca si pana acum si sa asistam la pasaje...sa-i vedem , sa-i auzim...macar atata bucurie vom avea!
Re: Sitar de padureMultumesc , Wachtelfeld !
Nu-i deloc o bucurie. Ce mai faci ?
Re: Sitar de padureMerg simbata la sitar, prima data anul acesta - sa incerc bracii mei
![]() Nishte prieteni au dat peste ei duminica trecuta... sint in numar foarte mare in acea zona... ![]() Va comunic mai tirziu rezultatele.
Re: Sitar de padureFoarte tare Eugeniu !
Spune-ne si noua ce si cum . Acolo care este perioada de vanatoare la sitar ?
Re: Sitar de padureJoi seara la panda am vazut sitar! Din pacate nu aveam decat un 30.06 la mine!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sitar de padureAnul asta din observatile mele ,au ramas peste iarna ceva sitari....si eu am vazut sitari ,dar mai ales seara .
Re: Sitar de paduretrebuia sa incerci Mugure, poate poate ////
Re: Sitar de padure
Un coleg de vanatoare mai batran spune: "daca tragi, poate pica, daca nu tragi, sigur nu pica"
Si daca poate poate, ![]() ![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sitar de padureBa da! Legal nu se mai poate vana acum, primavara!
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Dar cand ? ![]() 8 x 68 e tata lor ...
Re: Sitar de padurePana in 28 februarie.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
legile le mai cunosc si eu.... dar nu asta am intrebat Mugurele....nu ai auzit de photo-hunting? ![]()
Spune-mi te rog daca stii, unde apare scrisa noutatea asta ? Sa-i informez si pe colegii mei de grupa. Ca noi toti asteptam sitarul... ![]() Multumesc. 8 x 68 e tata lor ...
Re: Sitar de padureLegea 407/2006. Vezi ca au mai coafat-o astia de curand. Si in anexele la legea, dupa coafare apare asta.
Re: Sitar de padureAstazi i-au autorizatie la sitari . Cred ca sambata sau duminica am prima iesire la sitari . Am sava tin la curent.
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Sitar de paduresa ma treci si pe mine nea kristi!
Re: Sitar de padureIn dupa masa asta am vazut primii 2 sitari. In tablou de vanatoare!
![]() Mai rau ca si copiii mici eram de bucurie! Unul eu si unul CarlosSacalul! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Gigi,vrem si poze!(unii dintre noi cu atata raman) ![]()
atunci pune cu springerul...ca nu l-am mai vazut de 2 ani si.... ![]()
Re: Sitar de padureSambata alti 3. La fel si inca un amic, la datorie!
Re: Sitar de padurenu mai raporteaza nimeni situatia la sitari?....suntem in plin pasaj...sper sa vad si eu unul Duminica...
139 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Prepelita , sitarul si becatina Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|