Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vulpea
Daca te lauzi peste tot.....
EROTIC este cand te mangai cu o pana, PERVERS este cand te mangai cu toata gaina....
razant 243. farte razant..
si tragatorul performant. da cine a impuscat-o??? incepi sa faci mana buna adriane...cred ca odata si odata .. o sa dai si tu la vulpe la fuga la 250 metrii din cate stiu eu, avem "colegi" care fac asta frecvent...cade vulpea lata in distanta asta respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
daca Adi e ferecit, restul nu mai conteaza! Vad ca nu rupe rau 243-ul la vulpitza...abia astept sa-l vad si pe al meu!
intr-adevar nu rupe la intrare, rupe la iesire .... gaura cat o palma data viit incerc la cap sa nu deteriorez blana
Felicitari Adita ! Usor - usor inveti tata !! Ai pus si tu vulpoiul dupa gat sa-ti faci o poza ??????????? Mai impusti una si chiar ca nu mai vii la sprtitzuri cu noi !
Re: VulpeaAm aratat poza unui prieten, care nu e vanator, si i-am zis ca vulpanul era cu fazanul in gura, il furase, si cand ne-a vazut s-a speriat si a dat cu capul intr-o teava de fier si a crapat de rusine ca s-a lovit singur ca prostu
Re: VulpeaOricum, daca e sa impusti ceva mai dificil, am ajuns la concluzia ca sunt: vulpea si caragatele.
Un iepure cunosti pe unde sta - facil, un mistret mai dai de el, o caprioara - mai la stufuleanu unde poti da si de fratele groh, un fazan mai merge, porumbei pe polei si nu numai - merge, gastele pe ceata si pe vant - parfum, ratele - camuflat bine (nu stiu daca am uitat ceva in afara de vanatul de la munte). In schimb de caragate nu prea te poti apropia (cel putin eu nu am putut, bine, ca nici nu m-am straduit), iar de vulpanescovici doar in goana sa iti mai apara, ca in rest il vezi pt ceva timp si nici nu apuci bine sa te organizezi ca parca intra in pamant.
Re: VulpeaVulpea merge bine vanata cu chematoarea...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Vulpea
Mai ales la apus; pe zăpadă; mamăăă . La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: VulpeaPe zapada neaparat...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: VulpeaNu am incercat asa, nici nu ma gandeam
Re: Vulpea
O vanatoare frumoasa si palpitanta. Incearca neaparat, nu vei regreta!
Re: VulpeaIeri stam in stand, adica ma foiam, capat de linie, instalasem vanatorii, eram la cca 300 metri de ultimul. Aud inceputul goanei, ma cautam prin buzunare, aud un zgomot scurt si strident, nu am apucat decat sa constientizez ca am auzit ceva. Ma uit in jur nimic, cred ca mi s-a parut, dar din spatele liniei apare o vulpe, cu coada jumatate, ziceai ca este sacal, era naparlita. Ma sesizeaza si baga marsarier. Asra este. Aud ira zgomotul cu pricina mai lung putin ca o cotofana dar mai brusc, ca o hartaneala. Ce o fi? Nu am mai auzit asa ceva. Apar 3 vulpi, una aia fara coada, mergea linistita si cred ca mai dadea cate un damf. In jurul ei titularul de fofoloanca de vulpe sarea la un pretendent si il musca si ala facea zgomotul ala si se foia in jurul la cumatra. Dar dracul nu statea in loc o clipa si titularul musca intr-una la el. De, aroma lui ea cred ca era mai puternica decat ratiunea lui juniorul(la cum arata, daca eram vulpoi, nu f..... asa ceva! ). Un spectacol, prima oara cand am vazut asa ceva, am avut priveliste cca 2-3 minute. Din pacate, in afara de a ma uita si astepta sa se opreasca alaiul vulpesc, era la 15-20 metri de mine, ca sa dau glont, nu mi-a mai dat prin cap sa scot camera sa filmez.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: VulpeaNaparlita la vremea asta? , smotocita poate de vulpoii f......lai , batai focul pushtii mele , ca nu se mai satura
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: VulpeaNu naparlita, cred ca era cam raioasa putin, era parul pe coada cazut de tot in partea superioara.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: VulpeaAm pushcat odata una de genu, dar era toata suprafatza corpului naparlita, cand am ajuns langa ea puteam vedea cum circula purecii pa ea ca pe bulevard. Ma bucur c-am putut-o deparazita.
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Vulpeastie cineva cum se utilizeaza chematorile?detin cateva chematori clasice si nu prea stiu sa le folosesc...ma intereseaza in special la vulpe si caprior.unde as putea sa ascult si eu cum se folosesc chematorile astea?
Re: VulpeaSambata au iesit in goana vreo 8 cumetre. Cinci dintre ele au cazut in foc. Multe vulpite anul acesta,mai trebuiesc rarite.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: VulpeaSambata, a iesit la o goana si o "carbunareasa", care o fost cadorisita cu doua focuri de catre colegi.Din pacate( si cum am vazut eu) ,a cam plecat pe picioare in niste balarii..E posibil sa-si fi lasat blana amanet ceva mai incolo dar poti sa stii?N-am remarcat atat de multe dar asta nu inseamna nimic.Poate au fost mai "smechere" decat noi...
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Vulpeamp-27em-1c 20/76 sambata la organizata