drsoicatd scrie:Eu sunt si sofer cu acte in regula!
Doctore, e nasoala! Recunosc m-ai luat !
Oare eu daca am buletin in regula se pune?
Grigguti - prezentarea mea
132 mesaje • Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Grigguti - prezentarea mea
Doctore, e nasoala! Recunosc m-ai luat ! Oare eu daca am buletin in regula se pune?
Re: Grigguti - prezentarea meaSa revin totusi la topic
din Bucuresti, din balcon, nu vezi asa ceva si nici negru' nu se arata asa ca mi-am facut curaj si am mai colindat nitel Si cu un apetit enorm de verde, maroniu-roscat si fosnet de frunze am ajuns la asa mi-am inceput cariera de vanator ... sper sa pot adauga in curand fotografii si cu Marele Coltos ce este frate cu Stapanul Muntelui si fac "carnatele" numa' bun.
Re: prezentarea mea
Te inteleg prea bine Petcule, daca tu mai mult ai fost.... fara acte in regula, e normal sa gandesti asa. Da ia si citeste din L 407/2006 cu modificarile si completarile ulterioare si... invata. "ART. 27 (1) Vânãtoarea se exercita numai de cãtre vanatori care îndeplinesc cumulativ urmãtoarele condiţii: a) poseda permis de vanatoare cu arma; b) poseda autorizaţii eliberate de gestionar în limitele cotei de recolta şi ale reglementãrilor tehnice privind organizarea şi practicarea vanatorii; c) poseda documente care atesta dreptul titularului de a purta şi de a folosi arme destinate pentru vanatoare, eliberate în condiţiile legii; d) poseda asigurare obligatorie impotriva accidentelor." Mai e un articol 32, da nu te incadrezi acolo. Si daca tot i-am f.... prezentare lu Grig, propun ca moderatoru, adica tu, sa creeze un topic nou cu subiectul in discutie.
Re: Grigguti - prezentarea meaMa, daca tot mi-ati f...tut topicu' desi v-am dat si eu concursul si nu-mi pare rau, pentru ca peste ani si ani cand ma voi uita peste prezentare, imi voi da seama ca si voi faceti parte din viata mea, nu ati vrea voi mai bine sa veniti joi la intalneala si sa continuam discutia acolo? ca va cam certati in sufrageria mea
Daca vrei incearca la AVPS Ialomita. Asociatia are destule fonduri de vanatoare, poti vana de la prepelita la mistret, cotizatia este acceptabila, si esti aproape de casa. Sigur o sa te primeasca daca ai cotizatia platita la zi si nu ai avut probleme cu legea. ( consemnat pentru acte de braconaj). Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
multumesc de informatie
Re: Grigguti - prezentarea meaCa să nu mor prost frate, mă lămureşti de ce ai prins cu bandă adezivă fira optică . Accident în teren? La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
cand am primit fibra nu am atasat-o. m-am pomenit la vanatoare ca este destul de ceata si ca mi-ar prinde bine, dar mi-am dat seama si ca nu am degresant deloc si ca nu prinde banda adeziva pe teava din cauza uleiului. drept care am improvizat.
Re: Grigguti - prezentarea meaIata ca a mai trecut timpul si a venit vremea sa ma pregatesc pentru prima panda la capra...
peste ani de zile, sper sa pot arata baiatului meu, jurnalele lui Val si ale lui Alin si ale lui Adi si ale altora si sa strecor undeva si jurnalul meu, spunandu-i ca in dimineata imediat urmatoare scrierii acestor randuri, am trimis in padurea fara vanatori, prima mea capra. altfel spus, dimineata ma duc la acelasi Ghinda impreuna cu fina-su, Bobocu', sa facem cunostinta cu vantoarea delicata, la care trebuie sa versi o lacrima pentru ochii umezi ce au sa se inchida. Simt un fel de ... nerabdare, amestecata cu neliniste si cu teama si cu...nici eu nu stiu cu ce... cu mainile tremurand si cu vesnica intrebare, "am luat tot?" am facut bagajul pentru ziua de maine, hrana, imbracaminte groasa, caciula, bocancii dati cu crema cagula ca poate bate vantul rau, rucsacul, palaria, cutitul, oare ce mai trebuie? schimburi ca se pare ca va ploua... da, tremosul, sa fie la indemana sa fac dimineata un ceai, sa fie cu noi sa ne mai incalzim...bineanteles, arma si ... moartea in cartusiera, asteapta neagra si rece clipa in care ii voi da drumul sa iasa cu repeziciune pe teava spre a duce vestea primei mele capre ca eu, urmeaza a ma face vanator si de altceva decat vanat mic...
Re: Grigguti - prezentarea meaA .................. grigule nu-i corect. Vroiam noi provincia sa te botezam la ceva mai mare. Nu vorbisem de porcu` din ianuarie. KKT in traista si daca iese nu-mi fac griji ca n-o sa aibe taica` Ghinda grija de curu matale.
to young to die to drunk to live
tata, este suficient timp si pentru umflat curu, ca porc nu am mai impuscat.
Re: Grigguti - prezentarea meaO vanatoare ... despre care mie nu-mi vine sa scriu. Aceeasi organizare exemplara din partea lui M. Uneori chiar si daca vrei nu cred ca poti gasi cusur ... nu ai cum. Insa nu-mi vine sa scriu pt ca au fost cateva ocazii de neiertat. Nu-mi pot imagina o ocazie mai buna de a impusca capra decat cu ea in fata la aprox. 30 metri si toate astea in drum liber, fara copaci in fata sau alt obstacol ... dar iata ca se poate.
Prima mea vanatoare la capra? Sentimentul ca mergi la vanatoare este inaltator si-ti face ca in loc de sange sa-ti curga adrenalina prin vene, dar gandindu-ma la ce ocazii s-au ratat ... ma cuprinde amaraciunea. In final nu ne-am intors cu "tolba goala". Sper sa spal rusinea duminica.
Re: Grigguti - prezentarea meaGrig,
Multora prima iesire la vanat mare le lasa un gust amar...Va veni si momentul in care ai sa scrii doua pagini in jurnal dupa o iesire... Acum abia incepi sa prinzi gust!
Re: Grigguti - prezentarea meaGrigule , vad ca ai ceva vanat in poza - e capra ta sau a lui Alin ? Altfel , vorba lui Alin , o sa vina si vremea cind sa scrii fara sa te mai opresti , despre ACEA partida de vinatoare .
Respect
nu este nici a mea si nici a lui Alin, cel putin nu este impuscata de noi. tocmai de aceea mor de oftica ... ca mai aveam nitel si ne trageau caprele de maneca. nci poza aia nu stiu de ce dracu am pus-o. nici nu aveam ce cauta in ea ...
Re: Grigguti - prezentarea meaLasa bai ca nu au intrat zilele de vanatoare in sac si nici caprele nu sunt amenintate cu disparitia
Respect
acum, ai si tu dreptate, sa vad ce fac duminica, sper sa o culc si sa spal rusinea ...
Re: Grigguti - prezentarea mealasa grig tot raul inspre bine - macar ai mai amanat botezul cateva zile -vine el si soarele pe strada ta - -rabdarea este cea mai de pret virtute
Re: Grigguti - prezentarea mea[/quote] O ratare e o ratare, nu o rusine.
Re: Grigguti - prezentarea meaIata ca am spalat si "rusinea"
caprior, aproximativ un an, impuscat la 80-100 metri, un singur foc in gat cu sectionarea jugularei cu un Blaser 3006. toate acestea au fost urmate de o vanatoare extrem de reusita la fazan si iepure. evident o groaza de cartuse pierdute in cozile fazanilor, dar una peste alta o vanatoare pe cinste.
Re: Grigguti - prezentarea meaBotez?
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Grigguti - prezentarea meaVai de curul lui!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Grigguti - prezentarea meaFelicitari pentru reusita! Si condoleante pentru posterior
Re: Grigguti - prezentarea meaFelicitari !!!
Re: Grigguti - prezentarea meafrumos... adevarat frumos.
dar nu il mai instigati sa scrie asa de repede.... ..ca-i cu mainile sub cur aa..am uitat ca ai angajati grigule.. scrie soferu' pt tine.. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
AAaaaaaaauuuuuUUUUUuuuUUUUuaaaaaAAAAAAUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Grigguti - prezentarea meaGrig tata ,nu te vaita ca asta-i doar inceputul, deja esti pe lista lui Mugur pentru mistret.
Re: Grigguti - prezentarea mea -felicitari si la mai multe ...capre -ma bucur din toata inima pentru tine .Felicitari mugurel pt rabdarea de care dai dovada cu invatacei
132 mesaje • Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5