Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
porumbeiiModerator: Sly_Fox
88 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Nu am o colectie de Monitorul Oficial. Un jurist mi-a spus ca mai apar unele greseli de dactilografiere si in Monitorul Oficial, dar care sunt rectificate in editiile urmatoare. Legea 197/2007 a fost publicata in MO nr. 472 din 13.07.2007. Are cineva o colectie sa studieze daca nu cumva greseala a fost rectificata printr-o erata ulterioara? Poate a fost modificata si nu se cunoaste lucrul asta. Ma intreb si eu. Sau sper.
Ce iubesc in viata asta?
Calul, flinta si nevasta...
Re: porumbeiiS-a corectat greseala din lege. Se vaneaza pana la 28 februarie.
Re: porumbeii
A aparut ordonanta ceva sau sa publicat in monitorul oficial ceva care sa ateste ca vanarea porumbeilor gulerati se face pana pe data de 28 februarie? Intreb pentru ca pe balta Ialomitei sant ceva porumbei iar noi vanatorii din zona ne uitam dupa ei ca dupa un Piccaso sau Rembrand. Multumesc. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: porumbeiiA gasit Greenhorn pe net legea de mai sus.
Re: porumbeiiMultumesc mult. De acum nu ne mai uitam la ei ca la un Rembrand, o sa se uite ei la noi ca la Cascadorii Rasului.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: porumbeiiExact sezonul la porumbei este acum pana la 28 februarie.
Si pentru interesati a intrat ca admisa la vantoare si ierunca. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: porumbeiiPana s-au hotarat parlamentarii sa repare greseala cu privire la perioada de vanatoare la porumbel, acestia(porumbeii) si-au cam luat zborul spre alte tinuturi.
La primavara ii mai vedem cel putin in balta ialomitei. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Acu vorbeam aspectul cu un prieten vanator........., aspectul nu este cunoscut de toata lumea
Sunt porumbei in insula?
Re: porumbeiiGrupa mare Marius. Azi (06.12.08) a fost cineva acolo si era negru - albastru sole intregi cu aratura.
Pe seara nu i-a mai gasit la copaci, parca au disparut.
Re: porumbeiiAu aparut porumbeii, si nu asa 2-3, au aparut ''en gros''. Duminica plec la vanatoare special pentru porumbei, indiferent de starea vremii.
Macar sa apuc sa trag cateva focuri la porumbei pana nu le vine la astia vreo ideie sa introduca iar nebunia cu aviara. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
In insula? Daca da, cam greu accesul dupa ploile astea (cred ca a plouat si la voi, nu?) Oricum, vanat in catare!
Re: porumbeiiMultumesc.
Da in Balta Ialomitei au aparut. Intradevar nu se poate intra in balta cu masina , din cauza noroiului. Accesul se face numai cu cizma de cauciuc, dar nu este o problema sunt invatat, de fiecare data am tras tare pentru o aripa de porumbel. Iti imaginezi cum este sa mergi prin noroi poate zeci de kilometri. Cinci kg de noroi pe o cizma si alte cinci pe cealalta cizma. Dar se merita, dupa o zi de umblat in balta dorm neintors alte doua zile. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Da, e grozav la porumbei. Problema e ca de obicei fac pasaj in apropierea Dunarii, nu a Borcei. Poate ii gasesti insa mai pe aproape de malul tau.
Re: porumbeiiAstazi am puscat si noi cativa , din pacate aparatul de fotografiat ne.a jucat feste spre final si nu am reusit decat cateva foto ...
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: porumbeiiUn video filmat in Portugalia...
http://youtu.be/Cgg_fmZjMYM Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: porumbeiiDuminica am fost la deschidere la porumbei si turturele...
Cu parere de rau, dupa incendiul de anul trecut nu prea au avut unde face cuiburi, asa ca rezultatele, cel putin la asociatzia mea, foarte slabe... In schimb la asociatziile de pe malul oceanului au pus tzevile rosii. Din cei 9 vinatori iesiti in teren, eu am doborit 2 porumbei si un coleg a doborit o turturica... In total am vazut 12 porumbei si 2 turturele. O caldura insuportabila, vrio 40ºC la umbra... Uploaded with ImageShack.us Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: porumbeiiLa noi au aparut deja si puii de anul asta... Pun mincare pentru mistreti, dar se hranesc cam toti din ea
picture upload sites adult image upload img Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: porumbeiiAcum trec pe din ăștia. Greu de împușcat dar stai în teren liniștit. Cota pe zi, răbdare să ai. Și tot faci câteva bucăți. Și sunt mulți! O zi combinată cu un fazan la picior și apoi un pasaj de porumbel cu finalizare la o rată!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: porumbeiiFoarte buna modificarea legii cu limita pe zi pe vanator!!! Era penibil inainte cu autorizatie 5 vanatori pe doua saptamani, care trebuiau sa imparta 5 sau 10 porumbei.
Re: porumbeiiEra de cascadorii plânsului! Se umezeau ochii când vedeai atâta imbecilitate!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
A ramas la fel de inept referitor la gugustiuci. Te ia capu'! Fonduri de vanatoare cu cota de cateva exemplare. Se emit autorizatii pe cativa vanatori cu 2-3 gugustiuci per total autorizatie.
Re: porumbeii@Marius, sunt fonduri pe care s-a dat cotă, 1 (un) guguștiuc!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
MULTE fonduri chiar... -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
88 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|