Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
reparatii arme de vanatoareModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, the_mav, Mircea-B
19 mesaje • Pagina 1 din 1
reparatii arme de vanatoareSalut, bine v-am gasit, sunt din Satu Mare si va rog daca stie cineva o posibilitate de a-mi repara arma de vanatoare Benelli semiautomata. Nu inchide bine si se blocheaza. Adresa de armurier sau atelier daca se poate in apropiere de Satu Mare. Multumesc.
vav de armurieri,.....
as avea si eu o intrebare .. am luat un ij de 12 mag nou acum 2 luni. am observat k un percutor percuteaza mai in jos[adik nu in centrul capsei].... e vre-o problema??? sau nu??? Vand carti de gramatica. E ieftine...
Atata vreme cat cartusele iau foc, nu ai de ce sa te ingrijorezi. The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Probabil e vb de percutorul de pe teava de sus, care percuteaza si putin oblic. Nu e nici o problema. "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: reparatii arme de vanatoarerog daca stie cineva o posibilitate de a-mi repara arma de vanatoare Benelli semiautomata. Nu inchide bine si se blocheaza. Adresa de armurier sau atelier daca se poate in apropiere de Satu Mare.
daca nu ai gasit un armurier stiu eu unul in Oradea
Mai cunosc si eu unul in bucuresti foarte bun,un pic cam scump dar merita a fost si la ziar(LIBERTATEA)ai putea sal suni/faci o vizita in Buc,etc vezi tu...
Re: reparatii arme de vanatoare
Buna!Sunt din Salaj si am si eu probleme cu arma de vanatoare. Va rog sa-mi spuneti si mie o adresa si un numar de telefon ale unui armurier care ma poate ajuta.Va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra .
sal! spune-mi te rog, ce ai rezolvat cu arma. am achizitionat si eu un BLACK EAGLE 2, si am avut fix aceleasi probleme , la prima iesire..... un sfat ceva? merci mult!!
Re: reparatii arme de vanatoareArticol despre armurieri
http://www.sibiul.ro/stiri-locale/toate ... ias/24037/ The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: reparatii arme de vanatoare[color=#4000BF]"Traim intr-o societate bolnava, in care se petrec tot soiul de lucruri reprobabile, iar prezentarea unor amanunte despre aceasta activitate, de altfel autorizata legal, pe care o desfasor de aproximativ cinci ani, poate ca ar alimenta imaginatia infractorilor", a declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru, Dorin Lup.
Atelierul pentru reparat arme, functioneaza la Medias, in strada 1 Decembrie nr.13, intr-un garaj, iar despre existenta lui nu stie absolut niciun vecin, de la numerele 1 si pana la 17. Cu totii s-au aratat inspaimantati de efectele pe care il poate avea, din punct de vedere al exceselor, asemenea activitate. Iar asta pentru ca, imobilul cochet de la adresa mentionata s-ar putea constitui, in fapt, intr-un depozit de munitie sau de trafic de arme.[/color] daca armurierul ala gandeste asa eu cred ca asi merita vecinii dar il merita si pe reporterul care in anul 2009 la 4ani de la legea 295 el se duce cu explicatii la legea 17/96 Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: reparatii arme de vanatoarerog daca stie cineva o posibilitate de a-mi repara arma de vanatoare Benelli semiautomata.
Nu inchide bine si se blocheaza. Adresa de armurier sau atelier daca se poate in apropiere de Satu Mare colegu desfa arma in partile mori componente scoate stiftul de la mecanism , ia tragaciul cu garda si bascula spalale bine de orice cu apa calda ,usucale cu feonul si punele inapoi. FARA ULEI daca nu merge cred ca ai percutorul rupt pentru cel cu Eagle desfa si curata uleiul de fabrica intarit in toate canturile, cu o scobitoare si apoi cu apa. tot mecanismul Benelli este metal pe teflon.nu are nevoie de ulei decat pt. conservare. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Si uite asa din frica si paranoia, din cauza persoanelor gen "vecina speriata" si "tataie idiot" , se impun restrictii in ceea ce priveste portul si detinerea armelor, iar cei care vor asta profita din plin de poprul asta 80% laic, credul si speriat de umbra lui, ajutati si de reporteri imbecili...
Re: reparatii arme de vanatoaregreu si cu forumul asta
abia acum am vazut ca colegu a avut probleme cu benelli in IANUARIE 2008 cred ca teai descurcat deja Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Daca vrei cu adevarat un armurier de mare clasa incearca la Brasov(Codlea) NU vreau (SA SUPAR PE NIMENI DAR E BUN!!!!) Cu respect!
Re: reparatii arme de vanatoareBuna seara. As dori sa va cer si eu un sfat legat de reparatia armelor. Detin un IJ 27 USSR si am depistat un mic joc lateral la tevi cu ulucul demontat. Urmele de uzura se observa atat pe boltul de basculare cat si pe piesa conjugata, monoblocul din capatul teviolor, cu care intra in contact. As vrea sa remediez aceasta problema inainte sa se agraveze, insa nu stiu unde sa duc arma. Cred ca un remediu bun ar fi o acoperire cu metal / incarcare a partii uzate de pe tevi, rectificarea acesteia si inlocuirea boltului de basculare. Credeti ca ar fi mai bine sa duc arma la Cugir pentru reparatie sau sa caut un armurier experimentat in Arad sau prin apropiere ? Va multumesc
"Fara steag de cultura un popor e o gloata, nu o oaste" (Nicolae Iorga)
19 mesaje • Pagina 1 din 1