Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
HK MR223 A3Moderator: liviur
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: HK MR223 A3Colegul @piratu, ai idee unde găsesc încărcător limitat la 2 cartușe?
12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: HK MR223 A3Acum 2 săptămâni am testat-o în poligon, dar pe cătările mecanice și în poziție fixă. Am scos grupaje de cizmă:)) !Trebuie să merg la un poligon dinamic pentru ceva mai multă distracție. Super armă! Inițial vroiam Schmeisser, după eram croit pe Daniel Defense, iar în final m-am "îndrăgostit" de asta!
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: HK MR223 A3Rezultatele din poligon cu S&B FMJ. Astăzi merg să cumpăr muniție mai bună. Tind să cred că din cauza muniției am grupajele asta...Nu sunt trăgător foarte bun, dar sigur pot mai mult de atât!
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .223, .30-06
Re: HK MR223 A3Am folosit fmj de la SB și am avut grupaje mai misto!
![]() ![]() Montura lunetei, arcașul…ceva țopăie. Prea multe focuri trase la o tură?
Re: HK MR223 A3Se poate să miște ceva. Trebuie să-i pun Loctite la șuruburi! Nu am tras multe, doar alea care se văd acoperite. 20-30. Grupuri de 3, cu pauze, după care chemam ținta să mă uit.
![]() 12, 16, 9mm, .223, .30-06
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori |
Publicitate
|