Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 12 Mar 2025, 13:45
|
|
|
Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma
Moderator: the_mav
de NightSirc pe 09 Feb 2025, 22:50
Vând configurație clasică universală (o consider perfectă): Arma: CZ550 .30-06 full stoc ( patul acoperă întreagă țeavă) Prinderi: Warne fixe ( dedicate CZ550 din oțel) Lunetă: Bushnell Elite 4200 2,5-10x40 reticol FireFly ( luminiscent, nu necesită baterie) Preț: 6000 RON
Arma poate fi văzută in Bacău. Poze și detalii 0754.234.006 / WhatsApp
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-

NightSirc
- Veteran
-
- Locaţie: Furcitura nucului!
de NightSirc pe 09 Feb 2025, 22:58
Luneta are următoarele caracteristici:
- magnificație variabilă 2,5-10 : diamentru lentilei obiectivului de 40 mm; - reticol Multi-X, amplasat în planul II focal (SFP); - reticolul este fluorescent Firefly (la iluminarea timp de 3-5 secunde cu o sursă de lumină (ex. lanternă) a obiectivului/ocularului reticolul devine vizibil fluorescent pe timp de noapte – nu necesită baterii, etc); - turete pentru modificarea poziției reticulului 1 click = 1/4 inch la 100 m; - lentile cu tratament proprietar Rainguard fully multicoated; - waterproof / fogproof / shockproof – gama Elite de la Bushnell este binecunoscută pentru mecanica de excepție care a trecut testul de recul de 10000 runde de șocuri similare reculului calibrului 375 H&H; - tub de 1 inch (25,4 mm) mm, lungime totală 34,3 cm, greutate 453 grame; - fabricată în Japonia
-

NightSirc
- Veteran
-
de NightSirc pe 09 Feb 2025, 23:19
CZ 550 FULLSTOC 30.06
CZ 550 FS dispune de o estetică Mannlicher în stil bavarez clasic, capătul de pat din oțel și o siguranță cu 3 poziții. Această siguranță este unică în linia CZ pentru modelele FS și Carbine Composite. Blocează bolt-ul și este pe „sigur” atunci când este complet în spate, rămâne în „sigur” cu bolt-ul deblocat pentru descărcare în poziția de mijloc și este gata să tragă cu bolt-ul deblocat în poziția înainte.
În timp ce estetica acestui model ne amintește de puștile din vremuri trecute, cu țeava scurtă de 20,5 inchi, patul de manevrare rapidă și cătările de oțel, este poate și astăzi configurația cea mai potrivită pentru lovituri rapide necesare atunci când vânați în denși.
Nume produs CZ 550 FS, .30-06 SKU04054 Tip armă de foc: Carabină Scop: Vânătoare Calibru.30-06 Rata de răsucire: 1:10 Capacitatea magaziei: 5 Par: Nuc turcesc, stil Mannlicher Țeavă: forjată la rece Trăgaci: Single Set Trigger ( prin împingere în fața se activează acceleratorul)
-

NightSirc
- Veteran
-
de NightSirc pe 09 Feb 2025, 23:28
Ideal ar fi un schimb cu armă identică pe mâna stângă, dar știu care sunt șansele…
-

NightSirc
- Veteran
-
de violiv pe 10 Feb 2025, 00:25
Sansele de schimb sint ZERO! CZ 550 nu gasesti pe stanga neam. Si nu cred ca vreo alta carabina pe mecanica de M98 sau derivate mai moderne de actiune Mauser s-au comercializat vreodata la noi in varianta pentru stangaci. Armele pe stanga sint de data mult mai recenta. Sa mai fie si stutzen ... cu atat mai putin!
Vinzi o arma foarte buna dar sint slabe sanse sa gasesti ceva pe stang la pretul acesta. Din ce mai sint disponibile pe la noi da un ochi la Tikka sau o varianta ar mai fi si cele noi cu armare liniara si posibilitatea de a muta manerul pe stanga.
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de NightSirc pe 10 Feb 2025, 13:45
Mulțumesc @violiv sunt conștient de tot ce ai scris, și știu și munca ce urmează ca să schimb mâna( reflexe etc) Dar ochiul meu director e stângul și în plus la dreptul mai crește si dioptria repejor… cred totuși că merită încercat…. Altfel, eu sunt super mulțumit de combinație, precizie și rezultatele obținute până acum ( dublez focurile cu ea mai repede decât colegii cu semi  )
-

NightSirc
- Veteran
-
de NightSirc pe 10 Feb 2025, 23:10
@CCM mulțumesc mult de pont, ar fi o nouă premieră pentru mine să import o armă, deci sunt zero experiență aici dar nu exclud ideea. (Din păcate 557 nu are alimentarea controlată ceea ce am apreciat mereu la 550.)
-

NightSirc
- Veteran
-
de CCM pe 10 Feb 2025, 23:19
550 pe stanga sint sanse minime sa gasesti in Europa, cum spune Vio, probabil zero in Ro; daca e careva sa aiba si sa vinda, pe forum, banuiesc ca o sa dea de veste; Asta din Franta are pret bun si e noua, poti si fara admisie controlata; cu importul nu stiu, eventual intreaba-l pe Yoghi; simplu sigur nu e, dar sigur se poate gasi o solutie; Arma merita banii si e noua, nu e 550 dar nici departe
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
-
CCM
- Veteran
-
de CCM pe 10 Feb 2025, 23:29
Mai ar fi Tikka si Sako, dar sint ceva mai scumpe; eu am Sako 85, e ca si 550 doar ceva mai multi banuti, dar arma exceptionala, ca e 85 - sau 90 (care nu imi place); Tkka... nu mai are nevoie de nici o recomandare, la cat costa eu nu cred ca nou poti gasi mai bun; Sako 85 teoretic, zice firma, are precizie garantata sub un minut de arc; pe astea le gasesti pe stanga relativ usor
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
-
CCM
- Veteran
-
de violiv pe 12 Feb 2025, 14:25
Tikka este cea mai accesibila, cred ca exista in Ro macar o bucata pe stanga mai mereu. Si la pret e OK.
Daca asta e problema, cea cu ochii si mainile, poate e mai simplu sa cauti pentru CZ un pat stil american sau sintetic, ambidextru, sa poti pune arma bine in umarul stang si macar sa incerci sa vezi cum e.
De trecut la stanga e ca naiba de greu! E practic singurul lucru pe care nu-l pot face pe stanga ... pot trage cu carabina in poligon, cu sprijin dar mi-e imposibil sa epolez, ochesc eficuent pe stanga. In conditiile in care operez frecvent cu stanga.
-
violiv
- Veteran
-
- Locaţie: Constanta
de NightSirc pe 12 Feb 2025, 22:22
Mulțumesc! Momentan am găsit o variantă “ home-made acceptabilă” de transformare a unui ARGO din dreapta în stângă pentru antrenamente. Vedem rezultatele…
Anunț valabil în continuare.
-

NightSirc
- Veteran
-
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori