Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 22 Feb 2025, 07:08

Aducere la 0 IOR Breaker 2-16x42

Sectiune dedicata dipozitivelor de ochire - lunete de panda, lunete de goana , red dot, docter, aimpoint, dar si binocul de vanatoare, toate dispozitivele optice care ajuta vanatorul sa apropie si sa observe mai bine trofeul mult visat, sau sa plaseze un foc sigur si etic.

Moderator: liviur

Aducere la 0 IOR Breaker 2-16x42

Mesajde Thunderica pe 01 Feb 2025, 12:45

Am si eu nevoie de ajutor cu aducerea la 0 dupa reglajul in poligon a lunetei mentionate. Am urmarit 2 tutoriale pe Youtube si in pofida faptului ca nu pare cine stie ce, m-am lovit de aceeasi problema ca si colegul care a postat un alt topic asemanator, respectiv dupa ce am slabit acele surubele si am ajuns aproape la 0 a luat cateva click-uri. Acum nu stiu daca le-a si inregistrat optica sau nu dar cert este ca s-au auzit foarte clar. Manualul de utilizare este extrem de spartan si nu explica clar sau eu nu inteleg suficient de bine de exemplu rolul acelor surubele. Cel de deasupra turetei de exemplu. As fi recunoscator daca vreun posesor ar putea sa faca un filmulet explicit deoarece nu cred ca sunt singurul cu aceasta problema. Daca e cineva din Neamt sau apropiere ma pot deplasa si platesc deranjul.
Thunderica

Re: Aducere la 0 IOR Breaker 2-16x42

Mesajde Stefan_23 pe 03 Feb 2025, 08:54

Salutare.
Incearca sa iei legatura cu cei de la IOR Bucuresti (tel sau mail) si le explici situatia. Trebuie sa te poata ajuta in vreun fel.
Stefan_23
Membru important

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Optica de vanatoare