Nu suntem doar talcioc.
Ai reguli de urmat.
Moderator
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
PARD 007V Night Vision.Moderator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
PARD 007V Night Vision.Nu suntem doar talcioc.
Ai reguli de urmat. Moderator
Re: PARD 007V Night Vision.Buna ziua. Imi puteti spune si mie care e problema?? Cu ce am gresit?? Si de cand atitudine asta??
Re: PARD 007V Night Vision.Bună dimineața! Când intri pe forum, găsești primul lucru, dacă vrei să te implici, Reguli de urmat.
Citești și le urmezi. Sau nu. În primul caz ne bucurăm de oaspeți și colegi noi. În al doilea caz, ne spunem la revedere. Pe final, atitudinea este deodată cu lipsa de bun simț. Poate chiar dinainte. Este ultimul avertisment. Moderator Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: PARD 007V Night Vision.Buna ziua. Sunt utilizator al acestui site de ceva timp, si pot sa va spun ca am citit ambele topice in trecut si chiar inainte sa postez anunturile topicul ''cum fac sa postez''.
Eu chiar nu inteleg cu ce am gresit iar atitidine colegului dv nu a fost deloc folositoare, credeam ca moderatori au rol de a modera, oragniza si ajuta utilizatori site-ului, daca am facut o postare gresita se putea spune in termeni simpli: te rog sa revizuiesti/ re-editezi postarea sau sa sa citesti topicul ... inainte. Cat despre ''al doilea avertisment'' chiar nu inteleg de unde vine, daca raspund inapoi la o postare si cer lamuriri si ajutor primesc avertisment? Nu cred ca e cazul, tot ce aveam nevoie era o clarificare si indicatii concrete. Va multumesc.
Re: PARD 007V Night Vision.Salut Marko07,
Am devenit un pic mai stricti in ultimul timp cu regulile forumului - si nu intamplator; ideea este ca inainte sa vinzi, sa cumperi, sau sa ceri un sfat despre indiferent orisice, am aprecia o trecere prealabila pe la sectiunea prezentari; chestiune de respect reciproc; regulile sint reguli - and there is no room for discussion; daca iti consumi un pic de timp la sectiunea corespunzatoare, o sa fi bine primit si vei afla raspunsurile dorite - cel putin in principiu; astea sint regulile casei, nu e cazul sa o iei personal. A bon entendeur! Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|