Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 07 Noi 2024, 07:51
|
|
|
Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !
Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
de NicuNicuta pe 01 Noi 2024, 13:00
Buna ziua,
Am un prieten care este rezident în România, dar nu deține cetățenia română. Nu reușim să găsim prea multe informații despre posibilitatea de a obține un permis de vânătoare permanent și, dacă este posibil, care ar fi procedura exactă. A mai trecut cineva printr-o situație similară?
Multumesc!
Cu Stimă, Nicolae
-
NicuNicuta
- Membru important
-
de yoghi pe 02 Noi 2024, 02:40
Pt a devenit ""vanator roman"" trebui sa dai exam de vanatoare in Romania. Nu stiu cum mai este cu stagiatura.acum ceva Ani permisul de vanatoare din tara lui..UE,. il scutea de stagiatura.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-
yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
de yoghi pe 02 Noi 2024, 02:47
Initial .""discriminarea asta"" a fost inventata de AGV din cauza preturilor cu Mari diferente pt straini.,pe vremea cand un vanator Roman vana cu 500lei un mistret la toate asociatiile affiliate.iar un strain platea500Euro Azi asociatiile il considera "strain""si pe vanatorul din alt judet.
Dar indigenizarea in Ro a unui vanator strain a ramas valabila ....numai prin examen.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-
yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
de Sly_Fox pe 02 Noi 2024, 13:15
Am amici din Italia, rezidenți în România, care au dorit să dețină permise permanente de vânătoare românești. Au urmat exact același parcurs ca un cetățean român. Înscrierea la o asociație în vederea efectuării stagiaturii, stagiatură, curs de arme, examen. permis, membru vânător.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-
Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de NicuNicuta pe 02 Noi 2024, 23:06
Sly_Fox scrie:Am amici din Italia, rezidenți în România, care au dorit să dețină permise permanente de vânătoare românești. Au urmat exact același parcurs ca un cetățean român. Înscrierea la o asociație în vederea efectuării stagiaturii, stagiatură, curs de arme, examen. permis, membru vânător.
Multumesc pentru raspuns!
Cu Stimă, Nicolae
-
NicuNicuta
- Membru important
-
Înapoi la Vanatoare discutii generale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 35 vizitatori