Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vând Tikka T3 hunterModerator: the_mav
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Vând Tikka T3 hunterCeva reglui ai de urmat. Nu suntem în târg.
Re: Vând Tikka T3 hunterTârg virtual pentru vânători: anunțuri gratuite !?!?!
Sau nu ?...... Se poate ști ce...reguli am sărit, de mi s-au șters anunțurile?
Re: Vând Tikka T3 hunterDe exemplu astea
viewtopic.php?f=69&t=17590
Re: Vând Tikka T3 hunterDar spuneți fraților ce reguli am încălcat ! Am descris obiectul oferit la vânzare, l-am descris, am spus prețul, am dat Nr de telefon, - ce nu am făcut, sau ce am făcut gresit ? ....
Re: Vând Tikka T3 hunterTu nu ai deschis link-ul din postul meu de mai sus? Acolo regulile sunt în romana și clare. Sau ești trol?
Re: Vând Tikka T3 hunterDa, uneori sunt trol: am trecut în anunțul meu toate elementele specificate - descriere, preț, telefon...Dar nu mai contează...
Re: Vând Tikka T3 hunterPai daca nu le-ai citit, regulile alea! Zice clar ca trebuie mai intai sa spui cine esti, rubrica de prezentari; asta e regula forumului si nu se discuta, asta e, o accepti sau nu; dupa asta, postezi, vinzi carabina aia... daca incecri sa o pui direct in vanzare fara prezentarea prealabila, se intampla ca reactiile sint astea care sint; daca noi toti am respectat regula asta si tinem sa fie respectata, cine vrea sa intre, o respecta si el, e cat se poate de logic; adio sau nu, daca treci pe la rubrica aia si spui cine esti, etc - nu conturi bancare... o sa vezi cum brusc se schimba atitudinea forumista! Nu e prea tarziu...
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: Vând Tikka T3 hunterAm trecut pe la rubrica de prezentare, dar nu a văzut asta nimeni... A spus că vreau să vând Tikka T3 Hunter, am descris-o (??), am trecut prețul, numărul de telefon...Ce nu a fost bine ?...Oricum, arma s-a vândut, deci nu mai au rost poveștile.
Re: Vând Tikka T3 hunterDaca ai trecut pe la rubrica de prezentare, ceva nu a mers, ca nu e nici un mesaj de la tine. Eu cel putin nu am gasit. Dar cum spuneam, nu e tarziu, daca ti se pare interesant forumul, poate mai scrii inca o data acolo si vei fi bine primit.
Bravo pt vanzare, arma buna Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 89 vizitatori |
Publicitate
|