Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 07 Noi 2024, 07:30
|
|
|
Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !
Moderatori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, von BRAUN, Mircea-B
de ktlm pe 23 Oct 2024, 21:27
Seara bunå, am in gind de ceva vreme så vin la vinatoare in Romania. As dori sa aflu - de aici sau daca cineva ma poate indruma catre un eventual site(uri) oficial - ce am nevoie exact in ce priveste actele necesare cit si logistica aferenta armei si munitiei Citeva detalii: locuiesc in Suedia, dublå cetatenie, permis de vinatoare suedez, licente pt arme emise in Suedia, pasaport EU pentru arme/piesele licentiabile. Intentionez sa vin cu armele mele si, in cazul goanei, va trebui sa vin cu munitia cu care este reglat express-ul (9.3x74r sako hammerhead). Nu am idee daca asa ceva se gaseste in Romania si daca am posibilitatea sa achizitionez local munitie...
O intrebare cam "stufoasa" recunosc - am cautat, vorbit cu diversi insa nu pot spune ca am o imagine 100% concreta in ce priveste acest subiect. Multumesc anticipat! Cu stimå, ktlm
PS: Scuzele de rigoare in cazul in care subiectul s-a mai dezbatut aici - n-am reusit sa gasesc exact ce caut
-
ktlm
- Membru activ
-
de yoghi pe 24 Oct 2024, 00:44
Ia legatura...telefonic e cel Mai bine... cu asociatia sau...o asociatie ...de vanatoare din Romania....din zona unde vrei sa vanezi si se ocupa ei de hartii si organizare. Daca nu ai permis de vanatoare romanesc ,vei "" beneficia"" de preturile pt straini. Intre 500 si 1000 euro pe zi....cu masa ,cazare si....t to cee descurca asociatia. Vorbesti,platesti un avans...te asteapta la aeroport..mananci,bei ..mai impusti ceva ,platesti restul si pleci acasa Gasesti si aici cartuse ...din alea. Daca vrei sa pleci cu friptura impuscata intereseazate la frontiera Suedeza daca te lasa cu carrne cruda sa intri in tara
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel, Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
-
yoghi
- Veteran
-
- Locaţie: Romania
de ktlm pe 25 Oct 2024, 11:57
Multumesc pentru raspuns @yoghi Sa inteleg ca se poate cumpara munitie in Ro cu acte/licente straine?
-
ktlm
- Membru activ
-
de Septimiu pe 25 Oct 2024, 14:54
Poti cumpara munitie din Ro cu pasaportul european pentru arme de foc.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
-
Septimiu
- Veteran
-
- Locaţie: Cluj-Napoca
Înapoi la Vanatoare discutii generale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori