Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
E-arm-Prima autorizare
6 mesaje • Pagina 1 din 1
E-arm-Prima autorizareAm si eu nevoie de ajutor va rog!Doar ce am devenit vanator in dambovita si vreau sa mi iau prima arma,m au pus sa mi fac cont pe e-arm,l am facut,l am validat si am trimis documentele necesare in sectiunea”autorizare pentru prima arma”sau cum se numeste mai exact,si acum ce ar trebui sa fac sa mi verifice rastelul de la domiciliu?Sau trebuie sa trimit altceva?Cum sa procedez?
Re: E-arm-Prima autorizareAstepti sa vina sa verifice,dar daca te grabesti,Trimiti si rastelul cu un curier rapid.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: E-arm-Prima autorizarePe adresa serviciului arme și muniții.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: E-arm-Prima autorizare@Lorento21, tu, esti de planeta maimutelor. Chiar nu poti intelege ce ti se spune, nu descifrezi cum trebuie limba romana? Mama ei de treaba, spune cateva cuvinte despre tine, nu-ti cere nimeni conturile bancare si sa-ti enumeri proprietatile. Vrei arma, vrei arma. Ma intreb, cum oare ai ajuns pana aici ?
Re: E-arm-Prima autorizareTot mai multi italieni pe forum...
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
Re: E-arm-Prima autorizare
Limba romana e grea, nu ca limba italiana... Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
6 mesaje • Pagina 1 din 1