Sa zis Mai sus...Vorbeste la Reghin cu Paul si te descurca .
Are si parteneri in Nemtia
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
FabarmModerator: liviur
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: FabarmSa zis Mai sus...Vorbeste la Reghin cu Paul si te descurca .
Are si parteneri in Nemtia Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: FabarmSalutare Grup..... Eu am licitat arma pe site,am primit un maill de la acel magazin care a scos arma la vânzare care zicea exact așa... Felicitări pentru achiziționarea armei Fortuna Suhl 16-70 și vă rugăm să ne prezentați un diler German unde să vă trimit-em arma și suma de 230 € în contul lor... Am trimis maill înapoi și le,am zis că eu nu cunosc nici un diller în Germania,si au zis că ei nu se ocupă cu exportul armelor în străinătate și ei mi,au recomdat pe Waffen Bock...Am trimis maill la cei de la Waffen Bock și foarte drăguți au răspuns foarte repede....au zis că prețul pentru expedierea armei costă 270€ pentru privat și 235 € pentru diler... că sunt încîntati că i-am ales pe ei și să le trimit arma..Am plătit arma și am trimis iarăși maill la magazinul de unde am luat arma cu factura sumei de 230 € și să trimită arma la Waffen Bock... Ce-i de la magazin mi-au trimis înapoi maill că au să a-mi trimită datele armei și coletul când i-au legătura cu Waffen Bock... Atât... Mâine am să sun la magazin,ul care a vândut arma să văd ce se întâmplă....
Re: FabarmRabdare... Vanzatorul o sa trimita arma la WaffenBock doar dupa ce vede banii in cont. Asta poate dura cateva zile dar nu e nicio problema dac ii suni si e ceri detalii.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Fabarm@ Dorin Zamfir,
felicitari pentru licitatia castigata. Suntem curiosi cum decurge livrarea. Bafta si multa placere cu noua arma Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: FabarmMulțumesc Ray! Arma a fost trimisă spre Waffen Bock... magazinul de unde am cumparat-o mi-a trimis maill cu numele armei,serie și firma care transportă arma...Mai specifică că a-mi trebuie....permis de import... Știi cumva de unde scot acest Permis de import...? De pa poliția de unde aparțin mă gândesc.... Mulțumesc frumos pentru răspunsuri...
Re: Fabarm
da, acel permis de import se numeste Acordul prealabil pentru transferul armelor si munitiilor si se elibereaza de la inspectoratul judetean de politie - serviciul arme. nu e mare lucru, dar dureaza. sper ca am voie sa atasez linkul https://www.politiaromana.ro/files/page ... iilor.docx e anexa 13. Bafta Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: FabarmMulțumesc frumos Ray! Am să merg la poliție să a-mi elibereze Anexa Nr 13 și autorizație de cumpărare armă.... Ray durează să.-mi elibereze Anexa Nr 13 mai mult de trei săptămâni?spun asta că numai atât pot să stau în țară....Nu știu de ce a-mi surîde idea să mai cumpăr vre.o două arme,se vând și una cade gratis...! Mulțumesc maestrului Violiv că el mi-a dat idea asta....
Re: FabarmDorin, normal acel act se poate rezolva in 30 de minute.
poti sa-l completezi si tu la calculator iar cei de la arme sa puna numai stampila. Nu stiu cat o sa dureze eliberarea. Ceea ce stiu a fost timpul pentru eliberarea actelor de export din germania. o ora si 15 minute. Bafta Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: FabarmPermisul de import se elibereaza odata cu autorizatia de cumparare "a doua arma". Daca ai deja autorizatia e si mai bine.
Iti mai trebuie o factura proforma de la nemti. Trebuie sa contina datele celui care vinde/livreaza, datele tale si datele armei. Am auzit ca mai nou cei de la arme vor factura tradusa la traducator.... Dureaza cateva zile. Daca nu ai autorizatie atunci trebuie cerere si dosar ... Daca functioneaza sistemul on-line la tine in judet, trebuie sa-ti faci cont si sa faci cererea, completezi, atasezi acte in sistemul electronic inainte de a merge la ei.
Re: FabarmSuplimentar celor enumerate mai sus asigura-te ca vanzatorul iti pune la dispozitie:
- certificatul de conformitate al armei - Dovada ca vanzatorul este armurier autorizat Mie mi-au fost cerute la politie alaturi de cele mentionate anterior. De asemeni mai cunosc persoane carora dupa ce au cumparat a arma li s-a refuzat inscrierea in lipsa certificatului de conformitate. Preventiv este bine sa intrebi la serviciul arme cu care relationezi, intrucat istoria ne-a aratat ca in tara asta nu exista o uniformizare in proceduri intre institutii din zone diferite. RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: FabarmIn cazul meu a trebuit tradusa numai adeverinta de export.
acuma intrebarile mele: cum trebuie sa arate asa un certificat de conformitate? de unde sa ai un certificat de conformitate pentru o arma, sa zicem din anii 85, 90 ? Mie nu mi sa cerut. acuma la problema " armurier" autorizat. definitia germana pentru armurier este Büchsenmacher, deci unul care confectioneaza, repara etc. Majoritatea celor care vind pe eGun sunt comercianti sau persoane private. In cazul celui care a vandut arma la Dorin, stiu sigur ca e comerciant deoarece si eu am mai cuparat unele de la el. Datele firmei se gasesc pe anuntul de licitatie. Bafta! Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: FabarmSalutare... Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!..Dovada cu siguranță constă într-un contract care deja există pentru că am primit maill de la vânzător unde specifică seria armei,Nr de pachet și firma care trimite arma la Waffen Bock...Mai zice..."""în contractul de cumpărare și specifică numele meu și adresa din buletin...""""Certificatul de conformitate nu știu cine îl eliberează,dar cred că nu se exportă o armă fără acest certificat!Am primit maill de la Waffen Bock în care zice....ce armă se exportă,cine este vânzătorul.O dată ce am primit arma vă trimit-em o factură cu toate informațiile,apoi avem nevoie de permis de import de la Dvs. ..(Anexa 13 )...Luna viitoare când ajung in țară mă ocup de toate aceste hârtii, exact cum a menționat Violiv,nu am autorizație.. trebuie să fac dosarul... Vă mulțumesc enorm....!
Re: Fabarmhttps://www.euronews.ro/articole/arme-s ... ilor-peste
Vedeți ca s-au scris sfaturi bune mai sus. Nu va încântați la variante ușoare xa dați de belea!
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 26 vizitatori |
Publicitate
|