Cumpar Blaser F16 set complet (cutie cu accesorii )pot sa ofer 2500 euro.
Tel 0752197111
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar Blaser F16Moderator: the_mav
11 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar Blaser F16Cumpar Blaser F16 set complet (cutie cu accesorii )pot sa ofer 2500 euro.
Tel 0752197111
Re: Cumpar Blaser F16Fara niciun gand rau, de curiozitate ... pe afara ai cautat? Am gasit cateva pe la ~2700 €, folosite bine. Restul se duc catre 3000. Cu adusul in tara ajungi tot pe la 3000 € sau peste.
Practic nu exista ce vrei tu. In Ro stiu la vanzare vreo 3 pe la 3000 € sau peste. Arrow are acum promotie la F16: https://www.arw.ro/arme-cu-tevi-suprapu ... ltre/stoc/ Un pic peste 3000, mai ieftina chiar decat cele oferite s-h la noi si e nou-nouta. Crede-ma ca nu reusesc sa pricep nici de ce costa atat, nici de ce tine asa la pret la revanzare dar asta e realitatea.
Re: Cumpar Blaser F16Lasă omul în pace!
Moderator Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cumpar Blaser F16Am crezut ca am depasit momentul si ne-am facut mari .
Anul trecut am cumparat de pe olx una la 2300 e din Iasi . Acum vrea si fratele meu una la fel . Nu inteleg mistocariiile astea , dar na unii cand nu ajung la struguri spun ca sunt acri . Daca va deranjeaza postarea puteti sa o stergeti , de miștouri toți suntem sătui . La Arow este 3300 noua , sincer am crezut ca uzata nu art trebui sa sara de 2200-2500 .
Re: Cumpar Blaser F16Scuze!
Nu am facut misto. Am prezentat o realitate cu care m-am confruntat. Am si zis ca nu pricep de ce tin asa la pret F 16 s-h. Cat despre "ocazii speciale" ... asta e altceva. Am si prins si am si ratat unele incredibile. Da' sint constient ca asta nu-mi ofera nicio siguranta ca voi mai prinde si altele. Bafta!
Re: Cumpar Blaser F16
Nu despre dumneavoastra era vorba . Va multumesc pentru sfaturi . Altii se baga in seama , si confunda persoanele .
Re: Cumpar Blaser F16Spor și baftă să ai!!!!!!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpar Blaser F16https://www.narmao.ro/vand-arma-de-vanatoare/ant-68106/
A fost la 3000, tocmai a coborat pretul un 10%.
Re: Cumpar Blaser F16Multumesc pentru ajutor , am cumparat-o pe acaeasta , vanzatorul a fost super ok .
Se poate inchide .
Re: Cumpar Blaser F16Cu placere!
Sa fie intr-un ceas bun!
11 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 106 vizitatori |
Publicitate
|