Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare
10 mesaje • Pagina 1 din 1
PrezentareBună seara. Mă numesc Boteanu Marian, tocmai am devenit vânător cu acte în regulă și aștept autorizația. Am avut foarte multe de învățat de pe acest forum și aș vrea să mulțumesc tuturor celor care dau sfaturi și participă constructiv la discuții.
Re: PrezentareSalutare!
Autotizatia de vanatoare sau de cumparate arma? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: PrezentareAutorizația pentru prima armă. Nu m-am hotărât deocamdată 100% ,dar în principiu am găsit la un coleg mai in vârstă o semi browning 300wm. O să trag câteva cartușe in poligon și sper să mă "înțeleg" cu ea.
Re: PrezentareBun venit și catare plina!
În ce zona o sa vânezi preponderent și ce specii te atrag cel mai mult?
Re: PrezentareMulțumesc. O să vânez in zona de munte, preponderent mistreț,la goană.
Re: PrezentareBun venit!!!! Și sporuri!!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: PrezentareBine ai venit!
Cand vei detine arma sa o stapanesti cu folos si...catare plina!
Re: PrezentareBun venit! Sunt foarte multe lucruri interesante pe forum. Spor la citit și la vânătoare... vânat în cătare! Ca să nu zicem altfel...
10 mesaje • Pagina 1 din 1