Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Glontz
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare GlontzSalutare tuturor.
Ma numesc Razvan G, am 54 de ani si sunt din Bucuresti. Vanator de cand ma stiu, cu acte din 1992, tot de atunci membru la AVPS Diana Bucuresti. Citesc cu pacere tot ce se publica pe acest forum de prin 2009 dar pana acum nu am gasit “timp” pentru aceasta sectiune. Vanez cu pacere oriunde pot obtine autorizatie si gasesc oameni de calitate. Goana, dibuitul panda sau vanatoarea cu canii pontatori imi plac deopotriva. Gasesc bucurie atat in vanatoarea la “pana” cat si in dobandirea vanatului cu par. Glontul sau alica ma atrag deopotriva. Inca am emotii la deschiderea perioadelor de vanatoare specifice, in fiecare an. Sunt pasionat de tot ceea ce inseamna vanatoare dar mai ales de armele si echipamentele adiacente vanatorii. Cochetez si cu tirul sportiv in limita posibilitatilor participand si la competitii. Pescuiesc la rapitor atunci cand vanatoarea imi lasa timp. Pentru moment cam atat despre mine. Catare plina tuturor !!! Razvan G 0723.000.001
Re: Prezentare GlontzSalut! Bine ai venit!
Re: Prezentare GlontzBine ai venit! La ce probe de tir sportiv participi?
Re: Prezentare GlontzBine v-am gasit ! Particip la “ Sporting “.
Re: Prezentare GlontzSalutare și bun venit!
Utilizezi arme comune pentru ambele activități, ori dedicate pentru fiecare activitate, armă de vânătoare separat și armă de tir sportiv/armă sporting separat? Întreb pentru că eu nu prea reușesc să mă obișnuiesc cu șinele late de la armele sporting și trag tot cu arme de vânătoare cu șine înguste. Bine, eu merg în poligon pentru relaxare, nu particip la competiții! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prezentare GlontzBine v-am gasit !
La poligon o vreme am folosit armele cu care vanam si totul parea a fi in regula. Dupa ce au inceput sa apara si ceva rezultate iar volumul de munitie consumat a crescut mi-am luat o arma de sporting. Arma de poligon are aproape 4 kg tevi de 81 cm si nu mi-ar placea sa bat campurile cu ea dupa prepelite sau fazani, dar cred ca la pasajul de rate sau la porumbei popesti poate fi folosita cu maxim succes. Sina lata nu ma deranjeaza catusi de putin iar greutatea suplimentara o face sa fie mult mai stabila in foc si mai usor de controlat in miscare. Totusi asa cum am spus nu e o arma cu care sa umblii pe camp intreaga zi. Seara placuta tuturor.
Re: Prezentare GlontzBun venit! Este bună șina lată, d.p.d.v. al meu, la vânătoare.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare GlontzBun venit R. G_ _ _ _ _ !
Mai gasesti porumbei popesti? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Prezentare GlontzBina v-am gasit !
Porumbei popesti inca sunt, nu cum erau acum o luna dar cateva focuri mai poti da. Catare plina tuturor1
Re: Prezentare Glontz
Salut !
Re: Prezentare GlontzBun venit pe forum!
Re: Prezentare GlontzTe salut domnule.
Eu nu cred ca nu ai avut cont aici... Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Prezentare GlontzBine v-am gasit !
De citit am citit aproape tot ce s-a postat in ultimii 12-15 ani. Dar la rubrica de prezentari nu trecusem… Catare plina !
Re: Prezentare GlontzBine ai venit
Multa sanatate si catare plina.
18 mesaje • Pagina 1 din 1