Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Claudiu
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare ClaudiuBună ziua! Mă numesc Claudiu, proaspăt vânător.Sunt în căutarea unui Bock de cal 12 și m am orientat către Fair Lincoln Game. Pe site ul celor de la FAIR prezintă arma ca ar fi pentru păsări și iepuri. Vine însoțită și cu un set de cocke uri xp 50. Întrebarea este dacă se poate folosii și cu breneke ?
Sau îmi puteți recomanda alt model de Bock? Mulțumesc !
Re: Armele FairSalut!
Iti cumperi o arma cu țevi lise pt păsări/vânat mic, si o carabina. Daca vrei o multifuncțională, te uiti la un drilling sau la o arma mixta.
Re: Armele Fair
Multumesc de raspuns! Dar la goana unde grupa nu accepta carabina ce fac?
Re: Armele FairMerge foarte bine și cu proiectil unic. Doar să ai șocuri mai spre cilindru, așa ar fi moftul.
Dacă nu acceptă, schimbă grupa. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Târziu să schimb grupa! Întrebare… ce înseamnă xcones? Ca așa se prezintă ca ar avea armă asta.
Re: Armele FairCeva amortizare de recul. Am auzit doar, dar nu știu explicații concrete.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Am înțeles! Mulțumesc frumos pentru raspuns. Cred ca o sa raman la arma asta ca spre altceva nu stiu sa ma orientez și mi a venit și bine în mână ca să zic așa.
Nu exista asa ceva!!!!!!!!!!! Prostii ieftine de 2 lei! Atata timp cat vanezi conform legii.....
Ce anume?
Re: Armele FairSalutare și bun venit!
Se referea la interzicerea carabinei la goanele cu grupa, că este o prostie. Dar unii chiar așa fac, nu permit carabinele. În acest caz trebuie ori să respecți alegerea majorității, ori să cauți altă grupă. Și mai bine renunți la vânătoarea colectivă. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Eu o să vânez la câmpie și sincer chiar nu prea este ok cu carabina dacă stăm să o gândim. La deal sau munte este altceva . Și grupa nu prea aș schimba o doar pt asta mai ales ca am casa în fond ca să zic așa..
Re: Armele FairDacă stăm să ne gândim, la câmpie, în câmp deschis sau corpuri mici de pădure, este mai mare nevoie de carabină decât la munte, acolo unde sunt zone cu păduri mai întinse și vânătorul se poate apropia mai bine. Este foarte OK cu carabina oriunde, doar că unii au pitici pe creiere și nu vor să accepte vânătoarea cu glonț, ci doar cu unic tras din lisă. Și dacă nu vor asta este, fiecare se adaptează. Văd că tu ești de acord cu ce zic cei din grupa ta, cu regulile lor de doi bani (colegul @pipabh a fost generos cu cei 2 lei ). Atunci faci ca ei și gata! Eu unul nu m-aș mai fi dus deloc. Mergeam la pândă și cu asta basta.
Legat de FAIR! Ca orice lisă trage și cu proiectil unic. Totul este să utilizezi șocurile potrivite la modelul de proiectil unic pe care îl vei utiliza. În rest face buum și scoate fum! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Armele FairMie imi place mult sa ies cu fetele la picior, sa vad cum le tremura sau le îngheață cozile in aret, dar imi place si cum cade vulpea in foc, imi place si cum zvârle un caprior cand il atinge glonțul.
Frica/fobia de carabina izvorăște din neștiința colegilor fricoși-pățiți pe deoparte, iar in cealalta tabăra il avem pe x posesor de carabina, care nu stie regulile de baza, cum sa folosească o arma. La Cata informație gratis avem acum, e pacat sa nu ai curiozitatea sa vezi cu ce se mananca carabina, ce se intampla cu glonțul plecat din pusca… Decat sa spui din start ca nu vrei carabina ca asa zic altii, mai bine reformulează si spune ca deocamdată esti deschis doar pt lisa…
La deal , la munte e ce? Cainii cu covrigii in coada?! Pai, mai dragule proaspat vanator unde ai posibilitatea sa folosesti carabina mai bine? In padure sau la ses, in desimea padurii sau in imensitatea sesului, cum bine zicea @ sly mai sus! Frica de carabina! Pai sa stea acasa si sa lase vanatoarea la altii reminiscente si relicve ale trecutului carora nu le poti scoate din cap nici IJ-ul! Arma lisa este la fel de periculoasa ca si carabina in mainile unul meltean, in mainile unui nepriceput , in mainile unui grabit etc....!!!!!!!! Asta nu intelegem noi, ei! Fuga de acolo si gaseste-ti o grupa cu viziune si chef de vanatoare! P.S. Daca treceai pe la prezentari nu era rau, cam putina si nelalocul ei descrierea din prima postare! Nu dai gres cu un F.A.I.R.. In rest numai de bine, respecta regulile vanatorii, TOATE! si vanat in catare.
Re: Armele FairMulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Mie unul nu mi este frică să folosesc glont și știu ca și alica sau breneke ul poate să fie la fel de periculos . Dar nu pot fi singur împotriva la o grupă stand să le explic ce și cum.
Oricum cum a ți spus și voi, o să prefer mai mult să mă duc la pândă și cu grupa mai răruț sau când este nevoie. Legat de arma , o să rămân la FAIR ca sincer îmi place și cum arată și cum vine la epolare . Cătare plină tuturor!
Re: Armele Fairsorry ca ma bag si eu ca musca in lapte
dar daca apari cu asa ceva https://www.deryaarms.com/urun/derya-mk-12-as-110h-ultra la goana unde e voie numai lise, o sa zica cineva ceva? Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Armele FairDacă apare cu așa ceva, după ce spune despre grupa lui vis a vis de carabiă, sigur cred colegii că e de pe Marte flinta .
12, 16, 9mm, .30-06
Re: Armele FairLiviu nu cred!
Că nici la filme cu Jedi nu s-au uitat! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Armele FairBun venit!
Vezi ca aici e rubrica de prezentare. Armele fair ai topic separat la arme lise. Te rog sa il cauti si sa continui acolo cu discutia despre ele. Aici poti sa zici mai multe despre tine.
19 mesaje • Pagina 1 din 1