Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Pescuit in Canada
25 mesaje • Pagina 1 din 1
Pescuit in CanadaDe ceva ani ma gindeam sa merg in Canada in Vacanta. Si uite ca o venit pandemia si am tot aminat plecarea, asa ca anul asta am avut noroc si am ajuns.
Re: Pescuit in CanadaLa stiuca pe lacul de linga cabana.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Pescuit in CanadaLa Somon pe lacul Ontario
Re: Pescuit in CanadaUn Exemplar de 12kg
Re: Pescuit in CanadaAsta e toata captura. 20 de bucati.
Re: Pescuit in CanadaPoze pe lac.
Re: Pescuit in CanadaO plimbare de dimineata.
Re: Pescuit in CanadaFelicitari ! , si la mai multi / multe . Ceva poc , poc ? Intreb , sunt tare curios din fire .Multam fain , Vasile Neagu
Re: Pescuit in CanadaMultumesc. Vinatoarea inca nu o inceput, abia in 15 Sep. incepe sezonul.
Re: Pescuit in CanadaVisul multor pescari. Superb! Felicitări!
Re: Pescuit in Canada
Multumesc. Da am facut la gratar, foarte bun.
E nu sunt mare Pescar, dar asta ma dat pe spate. Asa ceva am vazut doar pe Discovery.
Re: Pescuit in CanadaCaptura de azi dimineata, prietenul meu o prins. Eu am stat la cabana cu ceva tuica.
Re: Pescuit in CanadaExcelente peisaje!
Si pestii prinsi, iar cabana este superba. Liniste si relaxare. Vacanta placuta.
Re: Pescuit in CanadaMultumesc. Cabana inca nu-i gata, mai are una alta de facut, dar poti locui fara probleme. Are apa calda, dus, wc, frigider si bucatarie.
Dar baietii sunt silitori si o termina usor usor. Daca da Domnul sanatate, la anul in toamna voi reveni pentru vinatoare la Elan.
Re: Pescuit in CanadaStiuca proaspata pe gratar.
Re: Pescuit in CanadaSuperb! Felicitari!
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Pescuit in CanadaMultam!
Re: Pescuit in CanadaMergea un tartar din somonul ăla proaspăt scos din apă Niște sare, lămâie și o turtă crocantă pe plită îmi plouă în gură.
12, 16, 9mm, .30-06
Am facut doar la gratar, dar avem timp. Mai stau o saptamina aici poate o sa fac un Tartar. Maine facem gratar de Elan.
Re: Pescuit in CanadaSuperbe peisajele și priceput pescarul. Felicitări! Dar, ca român, mă gândesc că nu ar fi stricat să arunci de câteva ori cu șașmaua prin Cascada Niagara, cine știe ce pește pica în plasă.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Pescuit in CanadaLa Niagara nu am văzut chiar nici un pescar, pește are sigur.
Re: Pescuit in CanadaEu am vazut cand am fost pe acolo. Era fix perioada aceasta si pe malul dinspre US era plin de pescari.
Corruptissima re publica plurimae leges
25 mesaje • Pagina 1 din 1