Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ulei întreținere pat armăModerator: liviur
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Ulei întreținere pat armăBună seara. A folosit cineva Balsin Schaft - ol de la Ballistol? Îl recomandați pentru întreținere?
Re: Ulei întreținere pat armăNu mai faceti teste aiurea.
Cel mai bun-subtire si isi pastreaza densitatea la ttemperaturi extreme:la pinda in ger sau in mijlocul verii la gugustiuci. Este Brunox . Din cate stiu gasiti la Oradea si Amis..plus distribuitorii lui huntershop. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Ulei întreținere pat armăL-am folosit dar nu pentru intretinere! L-am aplicat, cel de culoare mai inchisa, maro roscat, pentru a inchide lemnul si impermeabilizare! Mi se pare ok!
Re: Ulei întreținere pat armăSi eu as vrea sa refac protectia la un pat de nuc dat din fabrica cu ulei. Arma utilizata fara menajamente timp de 15 ani. Nu arata rau patul avand in vedere varsta si folosirea, dar e o arma faina si merita un pic de atentie in momentul asta.
Cum ar trebui sa procedez? Cu ce sa curat patul de urmele de praf? Si apoi cu ce ulei sa il tratez?
Re: Ulei întreținere pat armăStati putin.
Eu am citit intretinere arma ..acum am vazut ""PAT"". Brunox este pt metal/mecanism nu lemn. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Ulei întreținere pat armăAm folosit ceva timp "balsin" dar daca primele straturi nu le diluezi cu alcol se usuca f greu.
Oricum la ulei e nevoie de multe zile /straturi ,daca vrei sa iasa frumos lemnul. Puteti incerca cu ulei de in fiert sau ulei de tung. Ps. E un topic ""armurier in giurgiu"" va explica @adrian1123 cum e cu "datul cu ulei" viewtopic.php?f=135&t=8025&start=120 Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Ulei întreținere pat armă.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Ulei întreținere pat armă
L am folosit, cu rezultate spre f bune. Sicativeaza, cam lent, 48-72 ore, dar bine! Multe straturi subțiri și răbdare. Recomand! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Ulei întreținere pat armăBună ziua. Întrebam în ideea că cineva îl folosește și poate să-mi spună dacă face față și intemperiilor, gen ploaie , ninsoare, condens...
Re: Ulei întreținere pat armăEu din ăsta folosesc. E bun și protejează.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Ulei întreținere pat armă
Face!
Re: Ulei întreținere pat armăDin topic-ul recomandat de @yogi:
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Ulei întreținere pat armăBalsin este un ulei de intretinere,bun,pentru paturile de arma care sunt finisate cu pori deschisi,genul lemnului mat sau cumva ...satinat.Pentru paturile de arma date cu lac sau finisate cu ulei aditivat ,deci pori inchisi,carpa si orice ulei.basinul dat fregvent isi face treaba dar satureaza lemnul ,nu gelifiaza si in timp face o ...liga.mazga la suprafata.La anumite perioade ar trebui spalat cu acetona patul si ulterior inceput procesul de finisare.Sau mergeti la armurier.
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|