Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
ZB de vanzare calibru 12Moderator: the_mav
19 mesaje • Pagina 1 din 1
ZB de vanzare calibru 12ZB
Calibru 12 Productie - Cehoslovacia Foarte veche Tevile usor ciupite Pat frumos gravat Foarte precisa si solida
Re: ZB de vanzare calibru 12Salutare! Pret bun
O cumpar eu. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: ZB de vanzare calibru 12toata lumea!!
Re: ZB de vanzare calibru 12unde sunam/
/?
Re: ZB de vanzare calibru 12Halatu, cât ii halatu?
Re: ZB de vanzare calibru 12Buna ziua,
Pretul este de 750 lei. Locatie: Bucuresti, sector 6. O zi buna.
Re: ZB de vanzare calibru 12E prea departe de mine. Nu mai cumpar.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: ZB de vanzare calibru 12
O să-ți pară rău...
Asa....si???
Re: ZB de vanzare calibru 12stricati anuntul.
sunteti in cautare de arma sau doar scrieti mesaje? Aproape la fiecare anunt pe care il citesc trebuie sa fie cu zgomot de fond. Nu vrea sa dea locatia, numar de telefon, lasati sa intrebe cei interesati. Ar fi de bun simt sa treceti fiecare la semnatura propria locatie Nu a fost la prezentari - foarte bine .Folositi msageria - indrumati-l frumos sa se prezinte. (nu vrea - si mai bine.) Putin imi pasa de vanzator - produsul vandut il iau acasa. Rog moderatorii - sa mai stearga din mesajele postate aiurea (inclusiv cel scris de mine) si anunturile care au ramas doar cu titlul . Cand caruta e goala - face mult zgomot ! O zi buna !
Re: ZB de vanzare calibru 12Poi parca erau niște reguli pentru a vinde ceva pe forum. Sa fii membru al forumului și sa respecți regulile de la secțiunea de vânzări. Pe care fin aceste reguli le-a respectat? Măcar una.
Eu zic sa ne vedem fiecare de ale noastre... Moderatorii au treaba lor, dumneata ai treaba ta. La 9 mesaje sa te erijezi în avocatul unora care nu respecta reguli de baza și vor sa transforme forumul în olx, mi se pare cam mult! Mulțumesc cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: ZB de vanzare calibru 12Buna ziua,
In primul rand imi cer scuze pentru inoportunitatea acestui anunt! Am reusit dupa indelungi cautari si am reusit sa gasesc topicul din sectiunea de prezentare a membrilor grupului. Pe aceasta cale, mi-am dat seama ca am nimerit intr-o comunitate iubitoare de frumos si natura, pe langa pasiunea nemarginita fata de vanatoare si pescuit, ceea ce ma onoreaza ! Link-ul meu de prezentare este urmatorul: viewtopic.php?f=110&t=20414 Inca odata, imi ces scuze pentru stangacii, si tin sa apreciez inca odata efortul si implicarea tuturor membrilor, intru bunul mers al acestui forum. Va multumesc tuturor pentru intelegere. Cu deosebit respect! Corneliu Minzatu.
Felicitari, apreciem! Bine ai venit! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: ZB de vanzare calibru 12(Q.E.D.) Cine vinde o arma de vanatoare este vanator, un om respectabil, etic si echilibrat.
Un vanator care a intrat pe forum merita o primire si o indrumare mai buna. Spor la vanzare! Te rog, cand ai timp , sa pui cateva fotografii.
Buna ziua, Va atasez cateva fotografii ale armei . Cu stima. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Colegu' @emy, nenea @ccorneliuss nu a precizat niciunde că este vânător, sau ce și cum. Tocmai asta este chestia. Forumul acesta are niște reguli, care trebuie respectate. Poate ar fi bine să le citești și dumneata. Arma ca asta dețin și eu în calibrul 16. Este foarte bună. Spor la vânzare. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: ZB de vanzare calibru 12Nu mai poluati !
regulile nu le respectati nici voi veteranilor: De ce nu setrgeti postarea direct? 7. Daca vrei sa vinzi sau sa promovezi un produs ia legatura cu noi, administratia. Daca o faci fara a ne intreba vei pierde acest drept, postarea ta va fi stearsa iar contul tau va fi banat. Nu este obligatoriu sa treci pe la prezentari: 8. Elegant ar fi sa treci pe la topicul de prezentari. Macar un prenume si o scurta prezentare vor face colegii mult mai prietenosi. Voi sunteti neprietenosi din start. Reactivi. Aveti o multime de calibre in semnatura, (mai putin locatia) Lasati si pe cei care cauta un prim calibru sa se uite la anunturi fara zgomot de fond. As vrea sa vad acest anunt fara toate mesajele noaste Pt mine - folositi mesageria Zi frumoasa si spor in toate!
Inca o data iti recomand, cu tărie, sa îți vezi de treaba ta! Si sa încerci sa aduci plusvaloare forumului. Obrăznicia nu aduce nimic bun, zau. Ms de intelegere. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: ZB de vanzare calibru 12viewtopic.php?f=69&t=17590
Ca sa nu mai fim avocați aiurea, da?! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 108 vizitatori |
Publicitate
|