Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcModerator: liviur
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcBuna seara. Daca aveti cunostinte de firme licentiate (cred) care pot aduce arme de vanatoare de pe siturile de profil gen FRANCONIA ?
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etc22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etc2-4 luni pana ajunge acasa si 3-400 € transport si acte .... ti se mai pare asa avantajos?
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcEu cred ca este avantajos.Am întrat pe site , la R8 Blaser Ultimate 30.06, este diferența de 1600 euro una și 1200 euro alta, fata de preturile uneia similare de la arw .Prea mare diferența!!! Dacă erau câteva sute înțelegeam.Asa...
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcPoti sa te duci si tu dupa ea! Cu masina sau avion (atentie, nu toate companiile aeriene transporta arme la bagaje; Tarom-ul sigur accepta - era 120 euro suplimentar la bagaje) Dar la costul importului nu prea merita (transport, cazare, transport local, mancare). Doar sa o aburesti pe sotie / prietena ca faceti un city break.
Daca gasesti si pe Egun, armurierul de la Reghin se ocupa de tot. #axp ti-a dat contactul.
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etc
din germania nu se pot achizitiona arme decat daca ai permis de port arma nemtesc. singura varianta e sa iti faca ei actele de export si sa ti-o trimita in aeroport in bucuresti nu inteleg de ce ai avea nevoie de o firma care sa intermedieze treaba asta
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcNu vreau sa ma complic unde nu ma pricep. Mai bine cei care cunosc, asta dacă chiar se merită la preț. Exemplu dat mai sus eu zic ca este destul de elocvent.
Cei de la frankonia au un departament de export (gasesti al ei ep site adresa de mail sau nr de telefon) Eu am discutat cu ei si mi-au spus asa:
Concluzia e ca la pretul de pe site mai adaugi 500 euro (transport+acte) si ala e pretul final. Eu din ce am observat e ca daca nu au reduceri atunci iesi mai scump decat daca ai cumpara din romania. Prin iunie au avut 3 saptamani -19% discount la toate armele Blaser si asa ieseai foarte ok.
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcDa, fara reduceri nu faci nici o afacere. Dar la linkurile atasate se vede clar diferenta de pret , chiar daca se adauga si cei 500e taxele.
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcSalut.
Cunoasteti daca s-au mai imbunatatit conditiile pentru cumpararea/transportul unei arme din tarile UE in Romania, in cazul de fata magazinul Frankonia din Germania? Au mai aparut alte firme sau armurieri care pot aduce? Multumesc.
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcO poti aduce si singur
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Pe la prezentari mai intai si apoi iti spune!
Ati reusit sa aduceti personal sau printr-un armurier de la noi?
Personal, m-am ocupat de toate actele pentru import. Am ridicat coletul din vama de pe aeroportul din Cluj. Nu e imposibil si nici "de speriat" . Cu rabdare se poate aduce relativ usor RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Firme romanesti care aduc arme de pe Frankonia etcSalut.
Dupa aderarea Romaniei la spatiul Schengen s-a imbuntatit ceva la importul armelor de vanatoare de catre persoanele fizice din spatiul UE in Romania? Sau intre timp a mai aparut vreun armurier in Romania care adcue arme de pe teritoriul UE la preturi mai acceptabile decat cele care se practica acum? Multumesc.
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 50 vizitatori |
Publicitate
|