Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Noi 2024, 12:29

Ionut89

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Ionut89

Mesajde Ionut89 pe 07 Aug 2022, 07:45

Salutare!!
Mă numesc Ionut, am 32 de ani și sunt de loc din Neamț!! Am terminat Facutatea de Silvicultura in anul 2011.
Despre mine pot sa va spun ca îmi place vânătoarea, in special la mistreț și la răpitoare (la speciile la care încă mai e permisă). Cel mai mult îmi place vânătoare la dibuit atunci când pot sa observ câteva secunde animalul!! Îmi place să admir natura și in acela timp o respect, de mic am umblat prin păduri la vânătoare, la plimbare sau in interes de serviciu!! Sunt posesor a doua arme de vânătoare, o arma cu glonț cal 30.06 si una lisa cal 12.
In acest moment as vrea sa mai achiziționez o arma lisa cu țevi mai scurte pentru vânătoarea la mistreț in desiș!!
Urmăresc de ceva timp https://www.vinatorul.ro și vreau sa zic ca am găsit informații bune și prețioase!!

Vă mulțumesc pentru timpul acordat!!
Ionut89

Re: Ionut89

Mesajde laurul pe 07 Aug 2022, 10:16

Ionut89 scrie:Salutare!!
Mă numesc Ionut, am 32 de ani și sunt de loc din Neamț!! Am terminat Facutatea de Silvicultura in anul 2011.
Despre mine pot sa va spun ca îmi place vânătoarea, in special la mistreț și la răpitoare (la speciile la care încă mai e permisă). Cel mai mult îmi place vânătoare la dibuit atunci când pot sa observ câteva secunde animalul!! Îmi place să admir natura și in acela timp o respect, de mic am umblat prin păduri la vânătoare, la plimbare sau in interes de serviciu!! Sunt posesor a doua arme de vânătoare, o arma cu glonț cal 30.06 si una lisa cal 12.
In acest moment as vrea sa mai achiziționez o arma lisa cu țevi mai scurte pentru vânătoarea la mistreț in desiș!!
Urmăresc de ceva timp https://www.vinatorul.ro și vreau sa zic ca am găsit informații bune și prețioase!!

Vă mulțumesc pentru timpul acordat!!

Asa, dom inginer!!!
Bun venit pe forum!
Ia sa vezi cum ascunde @ghinda bomfaierul acum și devine prietenos.....
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde tehărău pe 07 Aug 2022, 11:49

Bun venit!
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde yoghi pe 07 Aug 2022, 14:25

Bine ai venit colegu.
Mai ales ca esti si ""frate cu codru".

Pt mistret in des am vazut ca e la moda "pompele"" ai multe cartuse ,teava scurta si unele au si sistem rapid de ochire.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde Stefan_23 pe 07 Aug 2022, 20:40

Bine ai venit pe forum!
Stefan_23
Membru important

Locaţie: Bucuresti

Mesajde florinsarca pe 11 Aug 2022, 08:24

Domnul inginer, nu scurtați țevile armei... Merge și lisa clasică la mistreți în desiș, numai să vină... Nu degeaba le botează unii,, arme de tufă"... Am glumit cu scurtatul țevilor...
florinsarca
Membru important

Locaţie: Geoagiu Băi, Hunedoara.

Înapoi la Jurnal de forumist