Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar carabina 223Moderator: the_mav
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar carabina 223Caut carabina( de preferat pt stangaci) pt combatere, de preferat calibrul 223 dar sunt deschis si catre alte calibre mici cu munitie ieftina.
Buget ~4500lei
Re: Cumpar carabina 223Spor!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpar carabina 223UN pic pe la topicul de prezentari.... putina lectura despre ce si cum cu forumul....!
Re: Cumpar carabina 223
Daca gasiti dvs una care se incadreaza, va rog sa imi trimiteti, eu nu am gasit:)
Re: Cumpar carabina 223Omul a lecturat topicurile de vanzari .. Ce mai vreti. ? Nici macar nu a gasit ce cauta! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Printre atatia frustrati este aproape imposibil sa gasesc o sa caut in alta parte. Se poate inchide.
Re: Cumpar carabina 223Izh baikal 223 dacă va intereseaza 0737495733
Pret?
N-ai credite sa suni?
Voi intrati pe aici doar sa comentati? Vede-ti de drumul tau daca nu vinzi ce caut
Re: Cumpar carabina 223Ăștia chiar tembeli!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Eu tembel si ei niste frustrati certati de neveste
Am intrebat eu ...e scumpa bre! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Noua se invarte pe la 2000lei dar nu prea am incredere in modelul asta…
Re: Cumpar carabina 223Ii mai tineti pe aici?
Astia cand iti intra in casa te injura nu te saluta!
Re: Cumpar carabina 223Eu sunt doar curios sa vad cand se prinde de ce fac toti misto de el.
Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
Doar daca le spune careva ce si cum ... "mura-n gura!" Asa suntem , nu vedem nimic in lateral! Doar ce ne intereseaza !
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Va las sa fiti in continuare vanatori pe forumuri! Bafta si catare plina precum inboxul… daca erati asa dibaci si la vanatoare precum sunteti la comentat…
NE cunosti ca sa poti trage concluzii legat de dibacia "forumistilor"? In loc sa-ti recunosti neputinta si lipsa de civilizatie cotinui sa - ti demostrezi maimutareala , ca tot e la moda!
Re: Cumpar carabina 223Ca întra pe forum tot felul de babuini si se comporta pe masura educației pe care o au ar fi cum ar fi. Ne deranjează doar pe noi, cativa. Problema este ca au drept de vot și asta influențează pe toată lumea.
Dupa ce am cautat in market si nu am gasit ceea ce caut, am postat anuntul, si in loc sa explice frumos au inceput sa ia la misto. Totusi cred ca v-am vorbit mai frumos decat meritati:)
Re: Cumpar carabina 223Exemplu clar de Așa Nu.
Nea Piulița ne a părăsit. Pacat ca asemenea specimene au drept de port și folosire... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 98 vizitatori |
Publicitate
|