Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPModerator: the_mav
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPCumpar doar tip PCP si doar in conditiile legii.
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCP
Buna ziua, Nea Concioaie.... Iaca tund si eu o oaie... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPDe ce se pleca de la prezumtia ca orice potential cumparator e un potential infractor astfel incat sa fie necesar adagiul "se vinde/cumpara doar in conditiile legii"?
4, 5mm
9mm 16 12 .270win
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPPentru că sunt anumite persoane care nu cunosc legea armelor și vor să le cumpere ca pe un lucru banal. Și doar îți pierzi timpul să le spui că neavând permis pentru armă nu pot cumpăra așa ceva.
Întâmplarea mea! 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPAm de vanzare arma AC PCP englezeasca 5.5mm cu luneta3-9 si amortizor am si pompa Hill 250 bari.
Are magazie de 10 focuri si la o incarcare cu aer trage 45 focuri Arma este foarte precisa 0 recul la 35-40 metri trage 10 din 10 in moneda de 50 bani Model: BSA Ultra Multishot https://www.youtube.com/watch?v=xOxO_6Jwbtk
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPHai noroc!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPNoroc!
Va intereseaza sau a-ti rezolvat?
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPLeșin!!! Am rezolvat, ceva asemănător cu 300 lei. Chiar mai bună.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPMi-a sarit berea din gat. Nea Ghinda ...omul vrea sa vanda ceva...si acu te bagi tu in discutie cu ""hai noroc""? Nu vezi ca e hotarat. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Pe la prezentari , pe la prezentari!! A... si prin gramatica putin! Nu mult!
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCP Parca-mi pare bine ca n-am sters subiectul asta.
E gratis? Sau costa 50 bani...ca e singura referire la ceva bani din anunt...
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPMultumesc pentru "comentarii"
I-mi cer scuze am raspuns la un anunt pe un site nepotrivit, nu am stiut ca este un club al veteranilor. Am crezut ca este cineva care-i trebuie si decat sa dau eu 400 mai bine da el 200 sa-si faca placerea la un pret bun.. Cat despre gramatica,, sant la o varsta cand nu pot sa ma ''prind'' Va doresc multa liniste sufleteasca!
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCP@legeAc
Doar ai gresit persoana. Ai raspuns unui alt forumist fata de cel care vrea sa cumpere Nu ai pus pret si nu te-ai prezentat,nu ai pus telefon de contact. Ghinda ti-a urat hai noroc ,sinonim cu ""buna ziua caciula ..."" Fara sa vrei ai ajuns ....sub aceeasi caciula ca si @zzzzzz. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCP@yoghi
Cum,spunea un coleg nu ma prind cu "gramatica".Dupa 60 ani asa se intamla... Cand Nea Grinda,"colegul" mi-a urat "noroc"am inteles ca ar fi interesat de aceea i-am raspuns. Referitor la faptul ca v-a sarit berea din gat,SA stiti ca si mie mi-a sarit cand am auzit ca sa dat drumu''' la pasariiii (Gaini si Fazan)si urmeaza Mistretul,ca o sa scada pretul la AC Si se scumpesc carabinele,cateii si jipurile . Era sa uit lacatul ca fara el nu se vand celelalte.. Asta ca sa ne prindem toti de ""gramatica"" Scuze daca eu am interpretat gresit.
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPVazusi bre nea @gRinda cu un simplu ""noroc"" ai incurcat omul si in ganduri si in fapte.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPSalutare
sunt interesat si eu de un pcp.(poate un coleg nu l mai foloseste.Oferte pe pm.
Re: Cumpar arma aer comprimat doar tip PCPLeșiiiiiin!!!!
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 93 vizitatori |
Publicitate
|