![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Succes
Grigguti - prezentarea mea
132 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Grigguti - prezentarea meaGrigutti, continua-ti jurnalul si va fi bine.... astfel vei povesti nepotilor tai, asa cum doresti, si depre tovarasii care ti-au "stricat" jurnalul. Mai bine un jurnal "mazgalit" decat nimic
![]() Succes
Re: Grigguti - prezentarea meaS-a mai închis un jurnal. Devreme. Prea devreme!
Dumnezeu să-l ierte!
Re: Grigguti - prezentarea mea"Trăim pe o planetă creată din praful stelei mamă
Și noi suntem creați tot din același praf Iar când plecăm călătorim spre stele Iar aici pe planetă rămâne numai praf." Deși s-a închis, jurnalul rămâne aici pe forum. Drum bun prin Eternitate! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Grigguti - prezentarea meaDrum lin,Grig, ne vom vedea cu totii dincolo,la Marea Masa, aici am fost prea prinsi cu nimicuri sa o facem.
este in noi
Re: Grigguti - prezentarea meaDumnezeu sa-l odihneasca in pace pe "vesnicele plaiuri ale vanatorii'.
Dumnezeu sa-i ierte toate cele rele, vrute si nevrute de pe plaiurile astea. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Grigguti - prezentarea meaSa-l ierte D-zeu! Condoleante familiei!
Re: Grigguti - prezentarea mea
(Discutia e la inceputul topicului in perioada cand @Alin avea piciorul rupt) ...Acum au ajuns din nou impreuna...sa vanaze pe alte campuri. Dumnezeu sa-i odihneasca Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Grigguti - prezentarea meaOdihna vesnica si vanatoare eterna....
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Grigguti - prezentarea meaDumnezeu sa il ierte! Condoleante familiei!
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Grigguti - prezentarea meaDumnezeu să îl ierte! Condoleanțe familiei!
RaduCR Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Grigguti - prezentarea meaDumnezeu sa il ierte! Condoleante familiei!
Re: Grigguti - prezentarea meaDumnezeu să ierte!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
132 mesaje • Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5