Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cerb 2021
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Cerb 2021Sigur ca da.
Am fost trei zile la vinatoare aici in Elvetia la munte, astazi m-am intors, inca e cald auzi razlet cite un taur ce boncane. Dar totusi grupa cu care am fost a reusit sa puna jos 8 bucati. La sfirsitul lunii vreau sa vin in Romania, dar cine stie ce se mai intimpla cu cacatul asta de Corona.
Re: Cerb 2021Daca poti, ne pui cateva poze?
TudorB
Re: Cerb 2021Uite aici citeva poze.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Cerb 2021Tablou nu se face, pentru ca e greu sa aduci toate animalele la un loc. Sunt transportate direct la macelarie.
Re: Cerb 2021Frumos! Cinste vanatului ! Felicitari vanatorului! Merci!
Re: Cerb 2021Multumesc. Nu l-am puscat eu, dar Felicitarile le transmit cu drag.
Re: Cerb 2021Salutari! Am reusit sa ajung in Romania, si sa dobor si un taur excelent.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Cerb 2021Multumesc!
Re: Cerb 2021Felucitari vanatorului ! Cinste vanatului!
Re: Cerb 2021Felicitari!
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Cerb 2021Multumesc Domnilor.
Re: Cerb 2021De selecție nu este nimeni interesat? Sulițari. 5000 lei/buc
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
16 mesaje • Pagina 1 din 1