Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Caprior?
90 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Caprior?Vizavi de ce ai scris mai sus trebuie sa ne bucuram sau sa ne facem griji?
4, 5mm
9mm 16 12 .270win
Re: Caprior?Nu cred ca ar trebui careva sa-si faca grija cine va fi prorietar de Fond, sa cum so chema. Si acum sunt prorietari Fritz, Hans, Franz etc., sigur ca merge treaba mult mai bine ca la Fondurile conduse de Gheorghe, Vasile.
Daca stam bine si ne gindim un Ferdinand a condus acest popor, si nu la condus rau.
Re: Caprior?@sorry _nellu, +1!
Bucurie e când vezi om care pricepe. Vin sa bem împreună! Yoda.
Re: Caprior?
E ca la plăcerea produsă de sexul oral: depinde de ce parte a puilii ești! Sa nu uitam ca sunt și minoritarii care au plăcerea de a oferi plăcere. Dar și pe cei ce o oferă contra cost
Pentru cei ce zic că-i prea forțată comparația, să se uite și la povestirile românilor ce au vânat pe afară, nu neapărat în Africa. Dar și la filmele produse la vecinii ungari. Ca sa nu zic la cei maghiari . Parte din noi au făcut goană și la mult regretatele vânători cu străinii. Alea benefice pentru asociație, că vin banii, ca hâr, că mâr...
Da! Si daca iti place numai sa iei, e perfect pentru cei ce vor numai sa dea. Aberatiile din vinatoarea Romaneasca, restrictiile astea aberante la care suntem martori, ne pun intr-o situatie jenanta, de mare rusine in intreaga lume a vanatorii. Un sprit oricand, cu mare placere! "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Caprior?Electrificarea a fost blamata!
Tot ce decurs de aici la fel! Televiziunea, telefonul, tramvaiul, iluminatul public, etc Unii sunt prea batrani, nu le plac schimbarile! Ar trebui sa fim codusi de tineri!
De aia, Frumosi si Liberi..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Neapărat daci! Urmașii daciilor
Ba eu cred că ar trebui să nu mai fim conduși prea mult, că și așa conducătorii sunt praf-pulbere, doar agarici cu diplome falsificate, corupți până în măduva oaselor. Să se meargă pe sistemul Laissez-faire, cu intervenții minime din partea guvernului. Doar câteva sectoare esențiale coordonate de stat și atât, restul liber. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Caprior?@teharau & sorry_nellu multumesc ca m-ati luminat
eu sincer o asteptam pe "aia greaua" cu oculta... ...asta cu bogatii straini care o sa preia vanatoarea in Romania era mai mult sau mai putin previzibila de ceva timp (vezi cel putin evolutia agriculturii romanesti si a terenurilor agricole - asta ca sa raman in zona asta si sa nu divaghez). Si zic bogatii straini pentru ca bogatii autohtoni, in cea mai mare parte, vor inca si branza si banii pe branza, adica se pot scoate inca bani multi fara sa investesti mai nimic. Ma opresc aici, dar ca sa nu las si eu lucrurile in coada de peste, "aia greaua" cu oculta se refera la modificarea legislatiei referitoare la proprietatea asupra vanatului...adica fondul cinegetic sa nu mai fie integral ca apartinand de patrimoniul national ci numai pe terenurile apartinand statului, restul sa apartina proprietarilor de terenuri (fie ele agricole sau de regim silvic) is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Caprior?Treceți pe căprior, că mă apuc de treabă de moderator!
așteptăm ordin cu cote și om vedea. Am arvunit deja 4. Eu cu prieteni dragi. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Caprior?Ma faceti sa-mi para rau ca mi-am luat lisa ca prima arma Parca as merge si eu la caprior, la cat s-a vorbit de el pana acum.
Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
Maxim!!! 4, 5mm
9mm 16 12 .270win
Re: Caprior?Ieri a fost emis ordinul nr. 686/26.04.2021 privind aprobarea cotelor de recoltă la specia căprior...Pe eeeiiii
Re: Caprior?Nu am gasit ordinul asta pe nicaieri!
Ai un link?
Re: Caprior?Si contestatie nimic?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Unde-i?
Re: Caprior?Salutare. Aici am gasit detalii: http://www.mmediu.ro/articol/proiect-de ... prior/4074 . O zi buna!
Proiectul e proiect, Ordinul publicat in MO e altceva! Daca aveti info clare si puteti pune si un link de orientare e bine daca nu ar fi de preferat sa nu postati/scrieti nimic din banuieli si auzite!
Re: Caprior?Nu s-a publicat inca.
Probabil astazi... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Caprior?Nu am link, mi l-a trimis cineva în copie foto...probabil azi se va publica...
Re: Caprior?Mi l-a trimis aseara, cu cerneala încă udă pe el
Re: Caprior?De la art. 4 incolo difera de acel proiect...nu mai stiu sa postez foto, ca il puneam...
L-a postat si Valeriu Bolgiu, dimineata... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Caprior?Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Anexa căprior 2021 - 2022Am atașat xcelul cu cotele de recolta aprobate anul acesta.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w
Re: Caprior?Am mutat aici, să nu încărcăm multe subiecte pe temă de căprior. Mulțumesc de înțelegere!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Foarte bine, de fericire m am grăbit sa l postez rapid. Distracție sa aveți. 12/70 - 12/76 - 20/76 - 308w
90 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare de caprior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|