Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Armurier excelent GiurgiuModerator: liviur
126 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Armurier excelent GiurgiuBravo Adrian! Munca adevarata trebuie apreciata!
Re: Armurier excelent GiurgiuMultumesc ,ma straduiesc sa multumesc pe toata lumea.Cu respect.
Re: Armurier excelent Giurgiu
Nu e cu platini dar e in ton. Intra pe forumul paralel la "arme de vanatoare cu tevi ghintuite", la pagina 2 de topicuri gasesti subiectul "Ij 18" si la pagina 27 sunt ceva poze cu o realizare artizanala ....
Re: Armurier excelent GiurgiuDa stiu lucrarea respectiva chiar ma inspirat si ma ambitionat cumva sa croiesc si sa montez platini,este deosebita si se vede experienta gravorului,sper ca si lucrarea mea sa fie undeva pe acolo si sa l bat cert la pret fara sa fac rabat de la calitate.As vrea totodata sa arat ca si in Romania se poate.sper sa iasa cum imi doresc eu si sant convins ca nu voi obtine pret spectaculos dar e un inceput.
Re: Armurier excelent GiurgiuCei care inca nu il cunoasteti pe Adrian -il puteti urmari la lucru in aceasta emisiune realizata de cei de la PV-TV. http://www.pvtv.ro/video/povestea-unei- ... bject_map=[408296829274089]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[]
Re: Armurier excelent GiurgiuBuna treaba! Nici nu zici ca e aceeasi pusca!
Re: Armurier excelent GiurgiuDa,este aceias pusca,este facuta pe la Ferlach ,are doua sisteme de siguranta,ca si la driling si pe inchizator,niste gravuri fine,chiar merita .
Re: Armurier excelent Giurgiufelicitari nea adi!!! a iesit frumos tare!
eu astept spectacolul promis cu 16-le ala....mama mama ce mandru o sa fiu!!!!...cu ebonizari..cu gravuri..alea alea!! ne vedem vineri la o rata!! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Armurier excelent GiurgiuMultumesc,ma ajutat mult lemnul.
Re: Armurier excelent GiurgiuNu se vad pozele daca nu va updatati conturile gen photobucket.
Adi, urca le direct ca atasamente. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Armurier excelent Giurgiucand le am pus se vedeau,o sa l rog pe fiul meu sa faca ce trebuie,eu sunt depasit in viteza de tehnica asta.
Re: Armurier excelent GiurgiuPromit sa pun poze urgent,Pentru detalii mai multe as prefera sa fiu contactat telefonic 0721215050 .
Re: Armurier excelent GiurgiuAsa cum am promis, postez cu intarziere un IJ personalizat.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Armurier excelent GiurgiuIna un Ij 18 cu pat si pana inlocuite, lemnul dragut!
Re: Armurier excelent GiurgiuIj 18
Re: Armurier excelent GiurgiuLa cel cu lemn mai frumos nu am avut rabdare sa termin finisajul,am postat imagini cum a iesit calitatea lemnului in evidenta
Re: Armurier excelent GiurgiuMultumesc mult
Re: Armurier excelent GiurgiuFelicitari pentru lucrari, rezultatul este incantator!
Re: Armurier excelent GiurgiuVa multumesc pentru aprecieri !
Re: Armurier excelent Giurgiu
Face, face.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
126 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori |
Publicitate
|