Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
AGVPS - Reprezentativitate si utilitateModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, Mircea-B
143 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateEu nu renunt la postari ca @zforis dar astept inca un raspuns la obsevatiile facute lui @selaru.
Convingel pe el sa raspunda Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateSi ce salarii,ce cheltueli are agv anual.
Sunt oficiale nu? De exemplu cartile scrise de @selaru Cum se facea negocierea pretului.? Punea cartea pe birou si negocia pretul cu oglinda.? Cartile au fost gandite ,scrise ciorne si ansamblate in vorianta finala EXCLUSIV dupa terminarea programului.Nui asa? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitate
Rugaminte pentru cineva experimentat in domeniu, imi traduce si mie statusul actual al procesului: " 18.12.2020 Ora estimata: 12:00 Complet: Fond C3. Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei Asociaţia „Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor”, invocată prin întâmpinare de către pârâtul Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor şi de către intervenienta accesorie Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România. Admite în parte acţiunea formulată, completată şi precizată de către reclamanta Asociaţia „Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor”, cu sediul în Braşov, bd. Valea Cetăţii, nr. 31, bl. A39, sc. B, ap. 12, jud. Braşov, în contradictoriu cu pârâtul Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, cu sediul ales în Bucureşti, str. Jean Louis Calderon, nr. 70, sector 2 (la Mocanu şi Asociaţii SPRL). Anulează art. 4 din Ordinul Ministrului Apelor, Pădurilor şi Mediului nr. 1400/13.07.2020 privind aprobarea cotelor de recoltă pentru unele specii de faună de interes cinegetic, la care vânătoarea este permisă, pentru perioada 2020 - 14 mai 2021, precum şi Anexele nr. 3, nr. 4 şi nr. 5 la acest ordin. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Admite în parte cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului formulată de către Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România, cu sediul în Bucureşti, str. Calea Moşilor, nr. 128, sector 2. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel Braşov. Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. (2) Cod de procedură civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 18.12.2020. Document: Hotarâre 111/2020 18.12.2020 " Multumesc anticipat "dl Selaru"!
Sunt date draqu* parterele astea de bloc, sunt "kryptonita AGVPS-ului" nu alta ... prin popor se zice ca de ce ti-e frica de aia nu scapi! Amin! *vezi postarea anterioara
Rugaminte pentru cineva experimentat in domeniu, imi traduce si mie statusul actual al procesului: " 18.12.2020 Ora estimata: 12:00 Complet: Fond C3. Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei Asociaţia „Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor”, invocată prin întâmpinare de către pârâtul Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor şi de către intervenienta accesorie Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România. Admite în parte acţiunea formulată, completată şi precizată de către reclamanta Asociaţia „Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor”, cu sediul în Braşov, bd. Valea Cetăţii, nr. 31, bl. A39, sc. B, ap. 12, jud. Braşov, în contradictoriu cu pârâtul Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, cu sediul ales în Bucureşti, str. Jean Louis Calderon, nr. 70, sector 2 (la Mocanu şi Asociaţii SPRL). Anulează art. 4 din Ordinul Ministrului Apelor, Pădurilor şi Mediului nr. 1400/13.07.2020 privind aprobarea cotelor de recoltă pentru unele specii de faună de interes cinegetic, la care vânătoarea este permisă, pentru perioada 2020 - 14 mai 2021, precum şi Anexele nr. 3, nr. 4 şi nr. 5 la acest ordin. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Admite în parte cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului formulată de către Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România, cu sediul în Bucureşti, str. Calea Moşilor, nr. 128, sector 2. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel Braşov. Pronunţată în condiţiile art. 396 alin. (2) Cod de procedură civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 18.12.2020. Document: Hotarâre 111/2020 18.12.2020 Inseamna ca art 4 cel cu anexele din ordinul de ministru este anulat si pe cale de consecinta nu vom mai putea vana speciile respective. Ce inseamna asta ? Inseamna ca s-a creat un precedent si eu personal nu cred ca vom mai vana speciile astea pana nu se modifica legea, ceea ce in contextul actual, cu guvernul in care usr are un cuvant greu nu se va intampla. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitatePrecedentul este creat de anul trecut, ce s-a intamplat in acest an a fost doar o repetitie extinsa a ceea ce s-a intamplat in 2019. La indigo. Pana nu se schimba modalitatea de reglementare a cotelor de recolta NU prin ordin de ministru, va fi in fiecare an aceeasi distractie.
Ministerul Mediului este la UDMR prin Tanczos Barna. Ramane de vazut ce urmeaza. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateSperanta e tot la UDMR...! Vai pula noastra..
viewtopic.php?f=76&t=1906&p=267454#p267454
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateLasati orice speranță....
Jocurile le fac secretarii de stat si consilierii si aia toti sunt cam pe viață acolo. Chiar daca vine vreun Istvan sau vreun Lotzi, tot un drac va fi. Ministrul semneaza ce i baga ei sub nas! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Când am zis ca votez cu minoritarii ziceați ca sunt cu capul
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateUitati cum am fost reprezentati de domn doctor inginer.
Cand a mai avut timp saracu om sa mai si respire daca tot timpul ...dar chiar tot timpul oameni buni era destinat rezolvarii problemelor ""vanatorilor."" https://www.google.com/url?sa=t&source= ... ci7I0-s8no Cv pe 18 pagini....200 de deplasari la conferinte,zeci de carti si sute de articole in reviste ,,profesor la facultate..cand sa ai timp pt prostii de cotizanti. Si acum da lectii. Rusine directore selaru. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitate"Mai am un singur dor" .Sa aiba fostul sef al vanatorilor din Romania un moment de sinceritate si sa insiruie o lista a personalului AGVPS,de la cel mai mare pana la cel mai mic,cu functia,responsabilitatea si salarul corespondent fiecaruia. Am dreptul sa stiu cum au fost cheltuiti banii vanatorilor romani. Daca as solicita si incasarile din vanatorile cu straini in acesti 30 de ani de domnie, cred ca ar fi prea mult.
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateCâinii latră ...! Așa și AGVPS!!!
Pana nu or sa apăra 3-4 ONG- uri ale vânătorilor, care sa deschidă câteva dosare împotriva AGVPS și împotriva ministerului, pentro plata unor despăgubiri considerabile, nu se va mișcă nimic! Realitatea este ca acum nu vânam păsăret, iar anul viitor vom avea aceiași problema la căprior, cerb, vulpe. Defapt acțiunea AGVPS in celebrul dosar, este de tot rasul, cu șanse zero de reușită!!! As fi curios cât este onorariul avocaților in acest dosar!? AGVPS împreuna cu ministerul ar fi putut lasă aceast dosar fără obiect. AGVPS ar fi putut trage de timp la instanța de fond, in acest dosar, și ar fi putut constrânge Ministerul, din acea faza primara, sa vina cu modificări legislative. Constrângerea se realiza prin cereri de intervenție, câte 3-4 la fiecare termen, depuse de Asociațiile afiliate, cu solicitări de cheltuieli de judecată consistente. Așa se putea duce cel puțin un an acest dosar, pana la judecarea fondului. Acum ..., ne aflam in faza de “revanșa”, când bătaia am luat-o grav și înapoi nu a mai putem da. In rest, AGVPS a găsit contextul sa scape de Selaru și sa pună altul șef la fântâna fericirii, și îmi pare ca pe Selaru l-au aruncat aici pe forum sa ne mai dea “o suta de lei”. El crezând probabil ca se întoarce la “fântâna fericirii”?! Alo, Alo, Alo, așezați-vă liniștiti, zarurile sunt aruncate, se prăvale baba!!!
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateSelaru ar trebui banat, face mai mult rau aici. Situatia vinatorii in Romania e de ceva vreme precara, si se tot deterioreaza pe an ce trece. Acum nu stiu ce poate sa mai faca AGVPS in aceasta situatie!? Legea vinatorii trebuie regindita, revizuita, de la perioade de vinatoare pina la cote de recolta. Aici trebuie luat in calcul toate speciile de interes. Trebuie tinut cont si de zonele tarii, aici vorbesc de perioada de vinatoare la anumite specii.
Dupa ce se va revizui, regindi aceasta lege, abia atunci trebuie sa vedem ce faceam cu AGVPS. Altfel irosim timp si energie pt. un caz deja pierdut.
N-as fi de acord cu asta. Viata m-a invatat sa aleg modele de urmat dar m-a invatat si ce sa NU fac uitandu-ma la exemplele negative. Ambele invataturi ajuta. Oricum, cred ca poti sta linistit. Ar fi un miracol sa mai vezi ceva postari de la el.
Vorbești de parca AGVPS ți-ar aparține. Asociația ta, respectiv tu, ii rogi cu bani. Nu-ți place, pleci. Ia vezi, reușești sa convingi adunarea generala a asociației tale sa se dezafilieze? Dacă pe ai tai nu reușești sa-i convingi, las-o balta cu postări categorice pe forum. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Banii vânătorilor romani se achita la asociația de care aparțin. Nu la AGVPS. Și ce treaba au vânătorile cu străinii cu AGVPS? Nu știm ce vorbim, dar vorbim... E ușor sa confunzi mâncarea cu mâncărimea, vorba unui prieten. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
De acord cu afirmatia! Dar.... AJVPS -urile nu contribuiau la bugetul general al AGVPS?
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateBa da. Clar. E o parte importantă în buget. Cred ca undeva la 25-30%.
Dar aceasta solicitare o poate face doar o asociație care este afiliata, nu un membru vânător. Iar asociațiile nu vor face niciodată acest lucru, fiindcă la fiecare Congres, AGVPS prezintă în detaliu veniturile și cheltuielile. Deci, colegul care a solicitat asta, are posibilitatea sa ceara la asociația de care aparține aceste informații. Evident, dacă face parte dintr-o asociație afiliata. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateDomnilor colegi forumiști,
Sunt preocupat în prezent de conturarea unei „Istorii cinegetice postbelice” cât mai realiste și a unei monografii despre o specie de vânat mai puțin populară, motiv pentru care nu-mi pot permite să urmăresc zilnic ori suficient de frecvent dezbaterile de pe forum. Nici multe dintre dezbateri nu prezintă interes foarte mare pentru mine, așa încât prefer să le trec cu vederea. De aceea nu reușesc să iau cunoștință de toate întrebările care mi se adresează și nici nu pot da toate răspunsurile și clarificările așteptate de interlocutori. Pentru toate aceasta scuzele de rigoare. Poziția mea publică, la multe din problemele la care așteptați răspunsuri, o puteți găsi, dacă aveți această curiozitate, pe pagina mea de Facebook. Am intrat pe forumul dvs. de curând, înaintea alegerilor ce urmează de la nivel de grupă până la nivelul AGVPS, fiindcă am considerat oportun să sprijin, printr-o voce totuși autorizată, multe din preocupările dvs. anterioare, demarate în scopul perfecționării organizării AGVPS, așa încât să devină mai eficientă din punct de vedere al apărării, susținerii și reprezentării intereselor vânătorilor și pescarilor amatori din România. Aceasta fiindcă, deocamdată, nu există o altă entitate care să-i poată lua locul. Cred că sunteți convinși că dețin multe informații mai puțin cunoscute și am multe cunoștințe în domeniul preocupărilor dvs., pe care cu deschidere, sinceritate și cele mai bune intenții le pot aduce, în mod public, la cunoștința vânătorilor și pescarilor interesați, prin intermediul dvs. și al dezbaterilor mature abordate de dvs. în interes general. Le-am adus deschis la cunoștința delegaților asociațiilor afiliate și cu ocazia sutelor de adunări generale la care am participat în decursul timpului, și în discuțiile particulare solicitate și purtate cu orice persoană interesată, inclusiv cu denigratori personali care ulterior și-au schimbat poziția față de AGVPS. Poate pentru că au fost bine primiți și lămuriți că fără AGVPS nu am fi mai putut dialoga, chiar în contradictoriu, în interes comun. Vă rog să mai fiți convinși că tot ce am putut întreprinde în interesul membrilor majoritari ai asociațiilor afiliate, dar nu numai, am întreprins, în general cu rezultate satisfăcătoare, chiar dacă unele dintre realizări sunt bagatelizate de anumiți forumiști mai puțin informați ori mai puțin binevoitori. Am conștiința împăcată că am reușit, împreună cu puțini susținători, să depășim situațiile de risc major pentru existența AGVPS, să o ținem departe de implicarea politică și, mai ales, să facem accesibilă vânătoarea și pescuitul pentru membrii majoritari, cu posibilități materiale modeste, ai asociațiilor în profil. Admit că în decursul timpului, scurs din 1990 până în prezent, am comis și s-au comis anumite greșeli, fiindcă doar cine este complet inactiv nu poate greși, dar greșelile nu au fost de natură a afecta interesele noastre generale. Totuși, și aceste greșeli voite sau nevoite se impun a fi judecate de cei în drept, prin raportare la interese majore urmărite și la contextul existent în momentele luării/alegerii deciziilor. Mi-ași dori ca schimbările nestatutare din acest an, de la nivelul conducerii AGVPS, să aibă, deși am motive să fiu foarte sceptic, urmări mai favorabile pentru interesele comune și să oblige noii aleși sau reconfirmați în funcții, mai ales în funcțiile de președinte și președinte executiv, să renunțe la figurație și la promisiuni amăgitoare, pentru a încerca să redevină credibili și cu adevărat eficienți în apărarea, susținerea și reprezentarea intereselor generale, atât în plan intern cât și extern. În ceea ce privește poziția forumiștilor care doar critică AGVPS, cu dreptate sau fără, și poziția de rămânere în expectativă a maselor largi de vânători și pescari amatori, consider, ca și mulți dintre dvs., că este momentul ieșirii din această inacțiune și a implicării active în munca de modificare a Statutului AGVPS și în alegerile ce urmează la toate nivelurile de organizare ale AGVPS. Altfel toate dezbaterile de pe forum, vor rămâne fără de rezultat, ca și până acum. Ar fi mare păcat de intențiile bune, în acest sens, ale majorității dintre dvs. În legătură cu anumite întrebări punctuale, despre care am reușit să iau cunoștință, încerc să vă răspund la fel de concis. Ca urmare a Recomandării nr. (85) 17 a Consiliului UE, Consiliul AGVPS a luat în discuție necesitatea elaborării unui „Manual pentru examenul de vânător” și a unui „Cod de etică vânătorească”, după un cuprins indicat în Recomandare, pentru un examen similar în toate țările UE, care să creeze premisele recunoașterii permiselor/licențelor de vânătoare eliberate într-o țară în toate celelalte (din UE). De remarcat și faptul că AGVPS din România a fost prima entitate națională care a solicitat FACE să intervină în acest sens, în calitate for european de reprezentare a cca.7 milioane de vânători, la nivelul organismelor UE. Urmare a acestei hotărâri de Consiliu, mi-am asumat responsabilitatea elaborării acestor cărți și a unor texte instructive pentru examinarea cunoștințelor teoretice în materie, sugerând în plus, și anumite probe pentru reliefarea îndemânărilor practice însușite în perioada de stagiatură, așa încât tinerii vânători să facă dovada însușirii minimului de cunoștințe necesare exercitării vânătorii. Toate acestea încă înainte de anul 2000. Din păcate, în anul 2009, conducerea autorității publice centrale care răspundea de silvicultură a dispus, prin ordin de ministru subsidiar legii, preluarea acțiunii de promovare a membrilor asociațiilor de vânători - organizații neguvernamentale – de către această autoritate, în interesul financiar al inițiatorilor. Repet, în interesul financiar al propriilor angajați, dar și a celorlalți membri minoritari ai comisiilor de examinare, retribuiți cu sume nesimțit de mari pentru aproape nimic. Mai mult decât atât, aleșii obedienți ministrului au plagiat fără nici un fel de jenă conceptul și foarte multe dintre testele anterioare, la care au adăugat și multe întrebări neinstructive proprii sau cu răspunsuri greșite, conturând astfel, un nou volum de „Teste pentru examenul de vânător”, însușit ca fiind creația autorilor plagiatori, unii recidiviști precum Ionescu Ovidiu, alături de Mihalache Ilie, Talpeș Vladimir și alții. Așa a fost transformat examenul de vânător în „parodie și afacere”, printr-un ordin de ministru contestat, care a afectat în mod direct nivelul de pregătire minimă a noilor vânători. Cărțile „minunate”, cum își permite un forumist probabil titrat să le aprecieze, au fost comandate de asociațiile vânătorești ca materiale bibliografice, pentru a le pune, cu adaos de preț în interesul lor, la dispoziția asociațiilor afiliate, pentru facilitarea pregătirii propriilor candidați. Cărțile, un hobby personal, au fost scrise de regulă în zilele libere și puținele zile de concediu luate în acest scop, precum și în lungile ore active de după programul de lucru, în condițiile în care niciodată nu am dormit mai mult de 5 – 6 ore/noapte și nici nu am agreat pierderea de timp inutil cu activități neprofesionale. Drepturile de autor, încasate de subsemnatul pentru fiecare carte scrisă, se ridică, probabil, la nivelul a una sau două indemnizații încasate de un examinator pentru participare la un examen (cam 24 de ore/examen). Mai precizez și faptul că pentru ultima carte scrisă, am cedat toate drepturile de autor AGVPS din România. Nu am să intru, în continuare, în nici un fel de discuții contradictorii cu seniorul „Salus”. Precizez numai, pentru știința dvs., că, prin hotărârile nestatutare din 16.07.2020, Consiliul AGVPS mi-a refuzat șansa de compromis a posibilei soluționări a interdicției de a vâna păsări. Astfel, întreaga responsabilitate a nesoluționării situației a rămas pe umerii actualei conduceri a AGVPS, care a promis public, înainte și la Congres, că o va rezolva foarte rapid. Ar fi o minune ca această restricție abuzivă să mai poată fi soluționată, de minister nicidecum de AGVPS și avocații redutabili ai acesteia, deoarece AGVPS nu poate face altceva decât figurație, de ochii credulilor, în acest proces deja pierdut la fond (în 08.12.2020). Eu pot să-l asigur doar, pe seniorul anonim „Salus” și pe toți cei ce mai sunt interesați, că am atâta demnitate încât să nu mai accept niciodată să fiu vârf de lance în apărarea, susținerea și reprezentarea interesele generale ale unei tagme care s-a dovedit plină de trădători și de ignoranți, care nu-și cunosc propriile interese ori nu înțeleg nimic din mersul schimbărilor stimulate din exteriorul organizării noastre și totuși își dau cu părerea, ca să se afle și ei în treabă ori, mult mai grav, să alimenteze o dezbinare generată de personaje controlabile, care nu poate aduce nimic bun după ea pentru vânătorii și pescarii majoritari din România. Sper să apreciați răspunsul cu sinceritate dat ca fiind civilizat, după cum mi s-a cerut deși nu era nevoie, la întrebările adresate direct și la aprecierile fără suport avansate. Nu contați însă, că îmi voi putea permite să pierd mereu timp cu răspunsuri asemenea, la orice fel de întrebări și păreri fără legătură cu interesele generale sau în dezbateri sterile, care nu servesc în nici un fel interesului comun. Sărbătorile cu bine și un an nou mai liniștit, fără probleme precum cel ce se duce. La mulți ani ! N. Șelaru
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateStau si ma intreb de ce naiba nu ati denuntat pina acum aceste nereguli? Tot eu o sa raspund. Pentru ca ati fost partas cu buna stiinta la toate aceste „golanii“, sa le zic asa. In 2009 erati cel mai bun prieten cu Talpes, chiar v-ati deplasat Personal la Galati sa participati la acea Parodie numita Examen. Ori ati venit la acea data sa va asigurati ca distinsul domn Dan Nica va promova Examenul chiar daca nu sa aflat in sala?
P.S. Atunci am dat si eu Examen, si chiar am avut onoarea sa ne stringem mainile Domnule Selaru.
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateAsociatiile de vanatoare erau obligate sa vanda cartile !dovada? Insasi comisionul de care spuneti.
Adica asociatia incasa intre 1000 si 1500 lei uneori 2000lei de la un candidat dar trebuia sa se agite cu hartii,facturi si viramente pt a mai castiga 50 lei de la doua carti? Scuze de fapt erau obligate.sa cumpere carti in nr egal cu camdidatii,,ce se intampla ulterior cu ele nu mai interesa"agv" Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitate""""""Drepturile de autor, încasate de subsemnatul pentru fiecare carte scrisă, se ridică, probabil, la nivelul a una sau două indemnizații încasate de un examinator pentru participare la un examen (cam 24 de ore/examen)""""
In primul rand nu conteaza valoarea indemnizatiilor pt trimisii ministerului (care oricum era de 20lei/examen/vanator pt o deplasare a inspectorului in wekend si este vorba de o lege ) Ci faptul ca dv semnati pe aceasi foaie si la platitor si primitor. In baza unui contract cu din nou doua semnaturi identice. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateCitat: "În ceea ce privește poziția forumiștilor care doar critică AGVPS, cu dreptate sau fără, și poziția de rămânere în expectativă a maselor largi de vânători și pescari amatori, consider, ca și mulți dintre dvs., că este momentul ieșirii din această inacțiune și a implicării active în munca de modificare a Statutului AGVPS și în alegerile ce urmează la toate nivelurile de organizare ale AGVPS. Altfel toate dezbaterile de pe forum, vor rămâne fără de rezultat, ca și până acum. Ar fi mare păcat de intențiile bune, în acest sens, ale majorității dintre dvs." am incheiat citatul
Nu am maini suficiente pentru cruci! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Daaaa. Incredibil! Nu inteleg pentru ce s-a alaturat comunitatii acestui forum? Poate ne spune, ne lumineaza!!!!!!!!!! Pana acum nu a avut de lucru decat cu AGVPS, despre ceea ce s-a intamplat de 30 de ani acolo nu mai trebuie sa ne povesteasca, basmele le citim copiilor seara!! Daca doreste sa contribuie cu info si sa faca cava sa scrie la subiectele de pe forum.
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateApreciez ca domnul Selaru a citit postările mele, sau rezumatul acestora, dar nu a răspuns la o întrebare simpla!
Știa AGVPS de existența celebrului dosar, sau a aflat de el după soluționarea pe fond? In rest, văd ca este de-acord cu mine! Se pregătește de o noua candidatura sau revenire pe poziție, ca urmare a unor aspecte nestatutare, iar Actiunea AGVPS in dosar este “frecția la picior de lemn”! Măcar acum, dacă va reveni in funcție, dl. Selaru are dimensiunea exactă a aprecierii muncii sale de 30 de ani! Cei care tac sunt puțin mai mult scârbiți decât cei vocali!!!
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateTitlul topicului ar fi mai degraba ..... si inutilitate!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Exact!
Re: AGVPS - Reprezentativitate si utilitateSarbatori fericite tuturor!
Umbla vorba in targ ca dl Iordache si-ar fi dat demisia...motivul fiind acela ca dansul anticipeaza o serie de atacuri mediatice si nu ar dori sa umbreasca imaginea si activitatea agvps..poate cineva sa confirme? o zi buna va doresc, hunterb is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Așa am auzit și eu. Interimar ar fi rămas dl vice Ionescu, conform statutului.
143 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Actiuni ale Organizatiilor Vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|