Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Alex Marinescu
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare Alex MarinescuVa salut,
Numele meu este George Alexandru Marinescu, am 35 de ani, inginer de profesie. Sunt din judetul Dambovita si sunt proaspat aspirant la titulatura de membru vanator. In prezent efectuez stagiatura la AJVPS Dambovita si sper ca anul ce vine sa devin vanator cu drepturi (si obligatii) depline. Imi doream de mult timp sa fac pasul acesta si abia acum am reusit sa fac toate demersurile. ("Mai bine mai tarziu, decat niciodata".) Forumul il citesc cu mare placere de mai mult timp ca si "user anonim", dar cum, usor-usor, lucrurile tind sa prinda contur, a zis sa devin si eu membru al acestei comunitati. Sper ca aici isi vor gasi raspuns multe din intrebarile mele viitoare. In mod sigur vor fi multi vanatori, cu experienta, care vor vrea sa-mi impartaseasca sfaturile lor. Cu respect, Alex Marinescu
Re: Prezentare Alex MarinescuBine ai venit! Unde faci practica?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare Alex Marinescu
Multumesc frumos! Daca intrebarea dvs. face referire la fondul de vanatoare, acesta este 30-Frasinet. O zi frumoasa!
Re: Prezentare Alex MarinescuDa.
Spor sa ai! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Asemenea!
Re: Prezentare Alex MarinescuSucces la examen si bine ai venit!
Corruptissima re publica plurimae leges
Multumesc frumos! Sper sa se organizeze destul de devreme examenul, astfel as avea timp sa rezolv tot ce tine de achizitionarea armei. N-as vrea sa ratez si sezonul viitor. O zi buna!
Inca n-am intrat in tagma cu acte-n regula, dar sper sa fie de bun augur urarea! Multumesc!
Re: Prezentare Alex MarinescuBine ai venit ortace
Si candidatii sunt colegii nostri! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prezentare Alex MarinescuBafta la examene!
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi: trage si impinge!
Multumesc frumos!
Multumesc! Bine v-am gasit!
Cand vin ortacii nu prea-i de bine, dar merci de urare!
Sa fie! Merci!
Multumesc frumos!
Re: Prezentare Alex MarinescuCe fel de inginer bre?
Poate avem nevoie.Bine ai venit. Cu invatatul cum stai. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Multumesc! Sunt inginer metalurg. Am urmat cursurile Universitatii Politehnica Bucuresti - Facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor. "Cu invatatul cum stai?" - Omul cat traieste - invata (sper sa traiesc suficient, am destule de invatat).
Re: Prezentare Alex MarinescuAi zis ca esti stagiar ...am presupus ca inveti pt examen bre!
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Inca nu invat intensiv (nu cred ca se va organiza examen in prima jumatate a anului la noi, in DB.)... Sa zicem ca fac lectura. Citesc cartile d-lui Selaru.
23 mesaje • Pagina 1 din 1