Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Rămas bun prieten drag, Dr Voicu Voiculescu
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuRămas bun prieten drag, Dr Voicu Voiculescu
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuDomnul a fost cel de la stiri?
Sa ii fie tarana usoara! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu Voiculescu@tomi...
Dumnezeu să-l ierte!
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuEu inca nu pot sa cred!
Rebel l-am cunoscut, inca din rezidentiat ... rebel a fost si la final. Fie-i tarana usoara!
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuSă îi fie tărâna ușoară!
Condoleanțe...
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuCondoleanțe familiei.
Veșnicele plaiuri ale vânătorii va mai primi pe unul dintre noi. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuAu zis la radio si Tv
"""A lasat bilet de adio unde scrie motivul său..datoriile ..dar si o lista cu acestea"" Adica cam asa? bre nepoate,draga nevasta si baiatule drag; eu am cheltuit banii ,acu plec dar stati fara grija..am (v-am) lasat o lista clara cu datoriile, ...descurcati-va. Cu dragoste octoru! Ce sa zic? Mare om Mare caracter. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuSalut!
”De bene mortibus”.... Am fost amic cu doctorul! Am fost la vanători împreună!... A fost un OM !.... Ce rost au toate discuțiile negative acum?.... De ce - dacă are cineva ceva cu Flutur sau cu Horică - trebuie să-l bage și pe doctor?... O fi scris cândva, ceva care nu convine unora, dar de aici până la cuvinte grele e cam mult... Doar politistul judiciarist, criminalistul și procurorul care au efectuat cercetarea la fața locului știu ce scrie în biletul de adio, iar dosarul pâna la soluționare, nu este public. Atunci de unde știe cineva ce a scris și ce datorii are?....Suntem oameni sau gunoaie?.... De bene mortibus.... Adio Doctore! Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu Voiculescu
Directoree te deranjeaza asa tare niste cuvinte scrise despre prietenul -amicul tau. EU zic sa respiri adanc ,sa te uiti in oglinda si sa te calmezi ,altfel cuvintele tale (de data asta) aruncate aiurea vor crea un bulgare de zapada care o sati cada in cap. Ps. Si eu tot ca tine am zis ....mare om mare caracter. ...doctorul. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuIn breasla asta, nici mort nu ai liniste.
Sa-i fie tarina usoara.
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuDumnezeu sa l odihneasca in pace si liniste! Numai el stie ce a avut pe suflet! Condoleante familiei!
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuDumnezeu să-l odihnească în pace !
Re: Rămas bun prieten drag, Dr Voicu VoiculescuSalut!
A trecut un an! O lacrimă în memoria doctorului
15 mesaje • Pagina 1 din 1