Buna seara
A folosit cineva Leica tempus 2 MOA ? L-a comparat cineva cu DOCTER SIGHT III ?
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Leica tempusModerator: liviur
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Leica tempusBuna seara
A folosit cineva Leica tempus 2 MOA ? L-a comparat cineva cu DOCTER SIGHT III ?
Re: Leica tempusUn pic mai mare ecranul.
Un pic mai limpede imaginea dar asta la periferie. Mai mic semnificativ punctul, la fel de bine definit. Un pic mai mare in dimensiuni. Se potriveste pe o baza pentru Docter la pini si suruburi dar ramane un pic suspendat - au aparut si baze dedicate dar sint mai rare. Cam la fel cu reglajul si ajustarea intensitatii. Evident mai colorat ecranul decat la Docter, care ramane cu cel mai neutru ecran din toate. Semnificativ mai scump. Din "auzite", relatia cu firma in caz de probleme era cam "pacatoasa" ... nu stiu daca or fi imbunatatit-o. Cu Docter e excelenta in caz de garantii, reparatii. Nu m-a convins sa fac schimbul de la Docter. Poate ca prin astfel de produs achizitionat sa fie mai convingator.
Re: Leica tempusChiar eram curios daca merita schimbat docterul. Si eu il folosesec. Multumesc
Re: Leica tempusIn ultima vreme au aparut multe astfel de dispozitive care concureaza Docter la pret, ba chiar il depasesc. Unele au cate ceva deosebit, altele doar se lauda.
Eu folosesc Docter, Zeiss si ... Delta. ![]() M-am uitat lung la Leupold, Meopta, Sig, etc. Ce-mi place la Docter, la fel ca la Aimpoint, este ca are geamul cu cea mai vaga nuanta de culoare, foarte putin diferita de natural, sticla limpede. Restul au toate un albastru sau verde care ma deranjeaza. Unii nu vad deloc culoarea diferita dar mie nu-mi place.
Re: Leica tempus
Dacă compari Docter cu restul, nu mai pare așa scump. Dai bani o dată și ai scăpat de griji. CZ 75 SP-01 Shadow 9x19
TIKKA T3X TAC A1 308Win SADU 7,62X39 MAGPUL CZ SHADOW 2 9x19
5 mesaje • Pagina 1 din 1