Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Mai vanam mistret anul viitor?Moderator: CCM Re: Mai vanam mistret anul viitor?Mda, cică a ajuns și la Luciu scrie Independentul de Ialomița. Se anunță vremuri grele, mai ales pentru crescătorii de porci.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Buna seara!
Si daca pute rau in delta si sunt multi porci morti ce masuri se iau? Daca e asa cum spuneti trebuiau colectati porci morti...Ma tem ca porci morti vor fi oe toate hotarele tari noastre si no sa-i stranga nici dracu sa-i incinereze sau sa- i ingroaoe
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Sună mai mult a reproș împotriva forumiștilor și nu este cazul. Dacă vrei să știi care sunt măsurile luate încearcă la cei de la Direcția Sanitară Veterinară, dacă nu sunt cooperanți să îi înveți tu care sunt procedurile. Ai greșit interlocutorii!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Mai vanam mistret anul viitor?
Eu ma tem ca dupa ce tu vei ingropa sau incinera porcii de la asociatia ta,vei vrea sa participi si la strangerea celor din Delta. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Buna ziua,
Am vb cu un prieten acum doua zile.Tatal lui este padurar in IMB. De mai mult de o luna sunt formate echipe mixte (jandarmi, padurari) de cautare a mistretilor. Domnul respectiv a spus ca nu au gasit pana acum nici un mistret mort si cautarea a fost facuta temeinic. Din spusele lui nici prin imprejurari nu au gasit nimic colegii lui. Sa nu fiu inteles gresit, au gasit mistretii, practic ii urmaresc zilnic dar nici unul nu a murit de cand a inceput nebunia cu PPA. Alexandru.
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Buna seara!
Nu m-am referit aici la asociatiile de vanatoare...nici pe de parte gandul. M-am referit la o anumita parte a autoritatilor care mai mult fac treaba din sau cu pixul. Munca asta nu cade doar in respinsabilitatea asociatiilor...si nu cred ca acestea sunt primele obligate sa actioneze... Imi cer scuze ca nu m-am exprimat corect.
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Ce se mai aude de PPA?
In Ilfov tropaie de zor! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Si in Prahova e la fel Mugurel.
Uite aici:http://www.ajvpsph.ro/anunturi/decizii_privind_aplicarea_masurilor_de_combatere_a_cazurilor_de_pesta_porcina_africana_/ Vorbeste intodeauna cu blandete si tine aproape un toiag noduros - vei ajunge departe
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Nu sa mai scris demult pe subiect. Poate ceva impresii de la colegii de breasla, care au Ppa în teren de ceva timp!!? Cum mai stam cu mistreții in 2020!?
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Dezastruos! Ialomița încă se mai luptă cu 17 de focare în gospodării, iar în terenurile de vânătoare situația nu arată bine deloc, înregistrându-se pagube imense. La 7 ianuarie 2020 existau confirmări cu infectare PPA la un număr de 166 de mistreți.
Re: Mai vanam mistret anul viitor?In fondul nostru a fost un caz de peste la porc domestic.Nu avem voie la goana,doar pinda.Mistreti sunt,maiavem de puscat din cota inca 13,mai apoi ce va fi nu se stie...Se pare ca trebuie golit fondul de mistreti.Dar ce facem cu ceilalti purtatori:vulpi,corbi,cotofene,lupi,ursi
Re: Mai vanam mistret anul viitor?La mine in Olt,la Dunare,ne-a scapat PPA-ul de grija porcilor,a facut o curatenie exemplara,nici cu napalm nu iesea asa curat.Fond cu cateva sute de porci mai are acum vreo7,8 mistreti,imuni cumva,pana acum,la boala.Si nici fondurile din jur nu stau pe roze,si oamenii continua sa arunce hoituri de porci direct pe camp,fara sa ingroape...
este in noi
Re: Mai vanam mistret anul viitor?La noi e jale! Fond al AVPS din Prahova. Zilnic găsim cadavre de Mistreți. Probabil mergem către extincție. Rugam ortacii din fondurile unde PPA își face de cap mai demult sa împărtășească cu noi impresii, păreri, dacă mai sunt mistreți!!!?
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Văd că speranță mai este printre vânători, din moment ce pe celălalt topic se vorbește despre distanța maximă de tras la mistreț în goană. Care goană și care mistreți doar ei știu.
Astazi 11 mistreti printre doi vanatori care au tras 14 forcuri(nu am gresit, 14 este corect) si...un singur mistret jos... in ritmul asta vanam sigur si la anul mistreti PS: Au mistretii astia un miros...siu exact standurile pe la care sa iasa
Au iesit toti odata, sau pe rind?
Re: Mai vanam mistret anul viitor?La ciuda care gonește etica spune ca doar admiri
Re: Mai vanam mistret anul viitor?"""14 focuri...."""
Mistretii aia au alergat in cerc in jurul vanatorilor ... Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Incet, la pas, fara graba, cat sa frangi-sa bagi-sa frangi-sa bagi-etc-etc
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Au venit in doua grupuri odata 7 apoi 4 ... ca sa fie treaba, treaba!
Exact, au coborat dealul abrupt din fata la linia vanatorilor perpendicular intre cei doi apoi au urcat(mai incet evident) dealul din spatele lor ocoloindu-l pe cel cu lisa PS: Nimeni nu a crezut povestea si am cautat urme de raniti si altele...NIMIC!
Realitatea bate filmul
Re: Mai vanam mistret anul viitor?[quote=] "yoghi"Mistretii aia au alergat in cerc in jurul vanatorilor ... [/quote]
Știu eu oameni.. nu mă dau exemplu... 7 focuri la un iepure și încă fugea.. foarte puțin alicat...
P.S.: A dat de canal cu apă și nu a știut să înoate...
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Hai ca vanam mistret si anul asta
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Mai vanam mistret anul viitor?Felicitari!
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Mai vanam mistret anul viitor?La Buzau l-ai vanat?
Re: Mai vanam mistret anul viitor?@Clujeanul Da, la Buzau.
Tot la Buzau a cazut si bunicul lui, un vier cu dentitia tocita la nivelul gingiilor. Ma asteptam sa fie un pic mai lat la coltii arma dar suplineste cu ascutitorii Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|