Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare Alex
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Prezentare AlexVa salut colegi! Ma numesc Alex, sunt de 2 saptamani pe acest forum, la recomandarea tatălui meu care îl frecventa prin ani 2006-2008. Imi fac stagiatura la o asociație din orașul meu, prima mea vanatoare am facut-o in 2018 , iar de atunci am prins drag de acest "sport". Am 2 caini de vanatoare , pe care-i dresez eu , au 5 luni si deja i-am scos de la vârsta de 3 luni! M-am ajutat de cartea d-ului med. vet. Burcescu. Mai am si alte pasiuni, cum ar fi pescuitul , acvaristica , offroad-ul si sunt pasionat in general de animale. De aceea imi voi alege o meserie pentru a include aceste pasiuni. Nu stiu exact ce sa mai scriu in prezentare asa ca voi preciza unele chestii mai neconvenționale. Prima mea arma o sa fie o FRANKONIA GLADIUS 12/76/71 MSOC, o voi alege dupa 2 criterii, 1 ca este relativ usoara 2.75 si alt criteriu ca imi plac mai mult armele suprapuse. Nu sunt pasionat de vanatul mare, aici includem mistretul, cerbul etc. , sunt mai pasionat de vanatul cu pene. Nu stiu ce sa mai zic:)).
Re: Prezentare AlexBun venit!
Daca ai pomenit de alegerea meseriei, cati ani ai? 4, 5mm
9mm 16 12 .270win
Re: Prezentare Alex
Salut , aproape 18. Am depus fisa in octombrie...
Re: Prezentare AlexBun venit!
Re: Prezentare AlexAsa mai da.
Tocmai iti propusesem un ban. Dar se pare ca ai trecut de partea luminoasa a fortei. Tine pasiunile sus si da-le mai departe!!!!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prezentare AlexBuna venit tinerete!
Am făcut ceva gresit?
Re: Prezentare AlexSalut,bine ai venit.Esti cumva din Giurgiu?
Salut, da:), cum v-ati dat seama?:))
Vulpoi batran.... Gladiusul te a dat de gol. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prezentare AlexSalut,cum spune @Laurul.....vupoi batran....prea batran
Re: Prezentare AlexCiteste atent pe aici (forum)ai ce invata,nu te contrazice cu colegii chiar daca ai alta parere,desspre arme te astept sa stam de vorba fata in fata,sunt prieten cu tatal tau de mult timp.Adrian Gheta.
Citeste pe unde ai deschis subiecte. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Multumesc pentru sfaturi! Respectele mele!
Re: Prezentare AlexBine ai venit printre noi! Mult succes în continuare!
P.S. O mică precizare, fără supărare. Șahul ori fotbalul sunt sporturi. Vânătoarea, nu prea. In funcție de cât de tare te pasionează, poți să o numești un „mod de viață” ori generic, pasiune. Focu' si piesa.
Байкал ИЖ 54
Nu este nicio supărare, fiecare o privește cum vrea , sport , serviciu , mod de viață sau pasiune:)
19 mesaje • Pagina 1 din 1