Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Limitator munitieModerator: liviur
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Limitator munitieBuna ziua . Am o pompa si de cand am luat-o are tija in incarcator pentru doar 2 cartuse .. vrb cu un prieten si mi-a spus ca la pompe nu este restrictia cu 2in incarcator si 1 pe teava este adevarat ? Pot folosi tot incarcatorul cu 5 ? Imi cer scuze daca intrebarea este una “ prosteasca” . Va multumesc
Re: Limitator munitiePoti folosi si 10 cartuse daca ai unde sa le incarci.
Restrictia este numai pt semiautomate si doar la vanatoare. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Limitator munitieAm inteles . Multumesc . Dar legea ce spune ?
Re: Limitator munitieCe a zis @yoghi mai sus!!!
Re: Limitator munitieLegea restrictioneaza magazia la 2 cartuse doar in cazul armelor semi-automate, cu glont sau alice.
La armele cu repetitie magazia este restrictionata la 10 cartuse ... parca UE ne-a dat ceva sfaturi in sensul asta si noi le-am aplicat iute. Pompa este o arma cu repetitie.
Re: Limitator munitie
Coleguu esti tare! Nu stiu bre ce zice legea. Ce am zis mai sus am citit in prospectul de la Samsung. Macar eu am citit ceva. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Limitator munitie
Legea zice ceea ce doresc să zică cei care o scriu Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Limitator munitieȘi totdeauna este corect așa cum zice ”organul”!
Re: Limitator munitiePermite-mi sa te contrazic cum VREA organul . Si acum sa va explic sa nu spune-ti ca sunt cazut in cap . 3 organe am intrebat si 5 armurieri instructori cum se mai numesc si rezultatul este .......... FA SI TU CE VREI !!!!
Re: Limitator munitieDaca zici tu ca opt perssoane ti-au dat raspunsuri diferite ,te ajut.
Cauta in Anexe cat.B6 care explica cu ce arma ai voie la vanatoare si cat B4 _cu ce nu ai voie. Ps. DACA intrebarea ta era pusa corect.. gen ..""in ce articol scrie?..." primeai si raspunsul corect de la inceput. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Limitator munitieSarmina mult de rasp , de ajutor si de timpul alocat mie inca o data MULTUMESC.
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Discutii despre munitii, caracteristicile lor, performante Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|