Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Reparatie semiautomata Luigi FranchiModerator: liviur
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Reparatie semiautomata Luigi FranchiUn prieten detine o arma Luigi Franchi semiautomata de 12, careia i a zburat o piesa care arunca cartusul afara.
Exista o reprezentanta unde sa gasim schita explodata si sa comandam piesa? Sau un site? Orice ajutor este binevenit. Multumesc
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiSalut
Ce sa rupt la ea și ei am o buba la a mea Nu poti pune poze ?
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiPutin probabil sa se fi rupt ceva, cu siguranta este vorba de gheara extractoare care trage tubul afara din teava in momentul reincarcarii. Cineva mai prceput cu siguranta iti poate da o mana de ajutor
9mm-12/76-222 Rem-30.06
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiO sa incerc sa pun poze, dar sa ajung la arma.
Este vorba de o piesa de pe peretele interior stang in care se loveste cartusul tras cand este ejectat si il proiecteaza afara. Piesa acum lipseste asa ca nu stiu exact cum arata
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiLa a mea sa rupt rama aia care culisează ci tot cu închizător eu am și bucata ruptă
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiE o piesa si probabil un arculet acolo
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiPisa asta a cedat la mine
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiCumva ai acelasi sistem ca la mine? Poate pot copia piesa la un strungar?
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiFranchi a produs semiautomate incepand din 1946, in toate sistemele de functionare si nenumarate generatii de arme. Chiar prin anii 2000 aveau in productie simultan si cu lung recul al tevii si cu recuperare de gaz si inertiala.
Nu puteti sa spuneti si voi exact ce model de arma aveti?
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiLuigi franchi Asso L
Mai mult nu stiu, nici an de fabricatie, etc
Re: Reparatie semiautomata Luigi Franchi
Eu zic sa il suni pe colegu sa vorbesti clar cu el va trimiteti poze.... si poate gasiti medelul de piesa defecta la fiecare. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Franchi Raptor e a mea sa fabricat din 2008 prima serie parca din ce am găsit eu (Inerția scrie lângă Raptor e de la sistemul cel folosește)
Incerc domnu yoghi ![]() Colegu importator de la interarms nu zice nimic ![]()
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiAm trimis eu un mail la Interarms, acum așteaptă un răspuns de la fabrică.
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiEu ziceam de @cristianj.Cu el sa vorbesti sa vezi ce model are.
Cu interarms rezolvi piesa dar ai un pic de asteptat Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiAm găsit in Italia piesa 80 de euro ar trebui și Interams sa se ocupe dar e prea greu pt ei, in 2 zile in Italia mi-a spus cât costă și termen de livrare 5 zilela ei în magazin apoi cat durează transportul până la mine.
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiE doar o bucata de metal.o poti primi prin orice curier.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiPe viitor daca mai are careva probleme eu am luat piesa din Italia am plătito in 12 zile a venit acasă mi-au trimis imediat pe mail și Nr coletului sa-l pot urmări a fost super ok.
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiDe unde din Italia...vreun site ceva?
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Reparatie semiautomata Luigi FranchiFranchi si Beretta trimit direct de la firma, comanda la ei pe site. Desi e in aceeasi ograda, Benelli nu.
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|