Datorita faptului ca o parte din membrii acestui forum s-au arata interesati de astfel de activitati recreativ-sportive am revenit cu informatii noi legate de aceasta disciplina/pasiune numita tir la distata.
CALENDARUL COMPETITIONAL 2020
14 Martie 2020 Antrenament
ETAPA I
4 Aprilie 2020 Antrenament
5 Aprilie 2020 Concurs
2 Mai 2020 Antrenament
ETAPA II
6 Iunie 2020 Antrenament
7 Iunie 2020 Concurs
ETAPA III
26 Septembrie 2020 Antrenament
27 Septembrie 2020 Concurs
Incepem cu 14 Martie 2020 cand Centrul National de Instruire Intrunită "Getica" & Recoil Shop va invita o sesiune de antrenament de tir Long Range si Extended Long Range (250m - 2000m, tinte metalice de diferite dimensiuni si forme).
Mai multe detalii despre conditii,regulament si inscriere puteti gasi la adresa http://www.concurs.recoilshop.ro/
P.S. Prima editie din Noiembrie 2019 a fost un adevarat succes, am cunoscut si s-au cunoscut oameni de mare bun simt si care cu putina perseverenta sunt sigur ca vor avea rezultate exceptionale.
Am curajul sa afirm ca in maxim 2 ani sportivii romani vor ocupa cu autoritate podiumurile tuturor concursurilor mari din Europa.
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |