Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
cumpar semiautomata calibru 22lrModerator: the_mav
7 mesaje • Pagina 1 din 1
cumpar semiautomata calibru 22lrCumpar semiautomata calibru 22lr.Astept oferte aici sau la tel 0756436461.
Re: cumpar semiautomata calibru 22lrCand s au dus la casat cu bratul nu vrea nimeni gratis acum se cumpara.....daca apare va sun .
Re: cumpar semiautomata calibru 22lr.22lr se pot deține doar pe colecție? ma scuzați dacă nu am întrebat unde trebuie...
Beretta 12x76
O neagră și urâtă, milităroasă în .223R/Vortex Spitfire 3x WUM!
Re: cumpar semiautomata calibru 22lrȘi pe deținere! Sau dacă ești sportiv merge trecut și în B.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: cumpar semiautomata calibru 22lr
DIn pacate eu nu am primit o astfel de oferta(gratis) ![]()
Re: cumpar semiautomata calibru 22lrAm dat numarul tau la un prieten. Te va contacta, daca e interesat sa vanda.
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 185 vizitatori |
Publicitate
|