Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Drum Bun, Alin Florian.
83 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Drum Bun, Alin Florian.Cu durere in suflet va anunt ca Alin Florian nu mai vaneaza cu noi.
Un suflet mare, un om corect ,cinstit , un foarte bun vanator si sufletul acestui forum ne-a parasit. Cei care ati invatat cate ceva de pe acest forum sa va amintiti ca datorita lui aveti cunostintele. Cuvintele sunt de prisos... Sa-ti fie drumul lin , Alica! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Rămas bun, prieten drag!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Sa aiba parte de liniste si odihna in vesnicele plaiuri ale vanatorii.
22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei !
CZ 75 SP-01 Shadow 9x19
TIKKA T3X TAC A1 308Win SADU 7,62X39 MAGPUL CZ SHADOW 2 9x19
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum bun, prietene!
Sa ne intalnim in vesnicele plaiuri ale vanatorii!
Re: Drum Bun, Alin Florian.R.I.P.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum lin!
Odihna vesnica! ''Sa vanezi in cinste si-n omenie...''(E.Jianu)
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa lumineze calea. Drum lin sa ai
![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa te primeasca in Imparatia Lui si sa-ti dea odihna vesnica!
Mulțumim pentru tot ce a făcut pentru acest forum! Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Drum Bun, Alin Florian.Ramas bun Ianotule!
Ghinda Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum bun!Ai plecat de aici...dar nu si din mintea mea!
Sincere condoleante familiei !
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l ierte!
Condoleante familiei! sa nu-ti para rau ca s-a terminat;sa-ti para bine ca s-a intamplat !!!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Un om deosebit pe care am avut onoarea sa-l cunosc. Regret ca nu a avut mai mult timp. Va ramane mereu in inimile si in amintirile noastre
Membru ANDA
Re: Drum Bun, Alin Florian.Un moment trist pentru mulți dintre vânătorii acestor meleaguri! Condoleanțe familiei!
Ne naștem între țărână și cer, iar când flacăra vieții ne părăsește, țărâna și cerul ne sunt martori. Și calea a fost tare lungă până când omul a ajuns să se nască și să trăiască, dar porțiunea din calea vieții este foarte scurtă și va pleca în final pe aceeași cale ce întretaie negurile timpului și imensitatea spațiului. Colegul nostru a plecat de lângă noi pentru a păși în eternitate, iar noi nu o să-l uităm. Odihnă veșnică! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Drum lin spre adancurile padurii in care cu totii o sa ne afundam odata.Aici nu am apucat sa vanam impreuna,dincolo avem o eternitate sa o facem.
este in noi
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dacă nu l-ai cunoscut pe Alin3006 ai pierdut. N-a fost sa fie!
Daca l-ai cunoscut, acum suferi. Și vei suferi mereu. L-am intalnit întâmplător, prin intermediul acestui forum. Am povestit la momentul respectiv cât de mica-i lumea și cum aduna soarta oamenii la un loc. Pomenesc acest lucru pentru că forumul era parte din viața lui. Era hobby-ul lui intelectual. Articula bine ideea și cuvântul. Aprecia scrierea pentru ca era un as al condeiului. Se plimba prin desișul cuvintelor și alegea cu ușurință cărarea spre lămurire și dreptul adevăr. O facea cu bucurie și cu nădejdea de a lumina cititorul. Nu doar scrisul ii era la îndemână. Vorbea liber oricând, oricât și la nivelul oricărui interlocutor. Își ținea cuvântul. Era CUVÂNT. Pasiunea sa cea neprețuită era vânătoarea. O avea la inimă și o cinstea cum se cuvine. Străbătea jumătate de țară, noaptea, ca să fie prezent, punctual, la întâlnirea stabilită. Știa vânătoare și nu contenea s-o învețe. Dădea la rândul sau lecții de etică. Enciclopedie în ceea ce privește armele, munițiile, optica, mașinile, echipamentele. Aveai ce sa înveți de la el. Respecta colegii, vânătoarea și vânatul. Era VÂNĂTOR. Era vesel. Eu nu pot sa mi-l amintesc decât râzând. Iute la minte, trăit prin cercuri de oameni de toate felurile, înzestrat cu un simț al umorului rar întâlnit, găsea un motiv de haz și la bine, și la necaz. Avea mereu poanta la el, lega bancul de fapta tocmai derulată, caricaturiza clipa și oferea bucurie. În jurul sau nu era supărare. Mereu înconjurat de prieteni, era dornic de a petrece și a savura clipa ca fiind ultima. Era VIAȚĂ. PS. Rareș al meu, când a aflat ca Alin a murit, a avut o reacție care e mult peste tot ce am pomenit aici. Mâhnit, doar a intrebat: - De tot?...
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Odihnească-se în pace!
Poate are cineva și o fotografie.
Re: Drum Bun, Alin Florian.Nu îmi vine sa cred.... A fost unul dintre puținii forumiști cu care m-am întâlnit personal... O scurta întâlnire la aeroportul Otopeni, și o cina minunata in București... Cu părere de rău nu am reușit sa realizam vinatoarea pusa la cale...
Sper sa ne întâlnim în lumea de apoi.... Adio prietene... Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Drum Bun, Alin Florian.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
"Imi cunosc limitele. Dar pur si simplu le ignor"
Friedrich Nietzsche
83 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3