Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Hornady ELD-xModerator: liviur
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Hornady ELD-xVreau sa trec pe hornady eld-x(30-06) si sunt curios daca a folosit cineva.Doar pentru panda si dibuit 90% mistret.
Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
Re: Hornady ELD-xNu am auzit de această muniție! Cine o comercializează la noi? O găsești constant?
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Hornady ELD-xGreseala mea,Hornady Precision Hunter si Eld-x este varful.Am vazut tot timpul in raft de cand au aparut si pe la noi hornady.
Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
Re: Hornady ELD-xSalutare,
Ar fi util de verificat dacă se împacă cu pasul ghinturilor de la țeava Blaser 3006 - investit într-o cutie, mers la poligon, tras din menghina, văzut grupajul. Daca ai avea si un cronograf sa măsori viteza la gura țevii poti trage o concluzie dacă datele balistice oficiale Hornady se potrivesc sau nu... Mulțumesc,
Re: Hornady ELD-x
Asa trage din Blaser 308 W .Testul facut de colegul Dart https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1 Am un coleg cu R 93 3006 care trage cu el la fel
Re: Hornady ELD-xSuper grupaj...dar ma intereseaza mai mult efectul in animal si dac ar fi mai ok decat SST.
Blaser R8 30-06,9.3x62
Merkel Suhl 12/70
Re: Hornady ELD-xAprecierea asta este subiectiva si depinde de fiecae vanator .ELDX (glontul )are coeficient balistic si penetrare mai bune decit SST .In schimb cartusele cu proectil SST au viteza mai mare ,descarca in vanat energie mai mare dar,nu au aceasi penetratie ca si cartusele cu proectil ELDX
Re: Hornady ELD-xVarfurile cu cap din polimer expandeaza rapid. Diferenta la eldx consta intr-un material mai rezistent, care ii ofera o penetrare mai mare fata de amax sau sst. Eldx-ul are si cel mai mare coeficient balistic, din gama Hornady, acesta fiind de fapt atuul lui. Poate fi folosit atat la mistret cat si la caprior in calibrul specificat de tine.
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Discutii despre munitii, caracteristicile lor, performante Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori |
Publicitate
|