Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Caut arma scurta magnumModerator: the_mav
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Caut arma scurta magnumCaut sa cumpar in conditile legii o arma scurta calibrul .357, ar putea fi interesanta si in .44 magnum sau .45 Colt desi prima varianta este de preferat
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: Caut arma scurta magnumMersi, asta poate e un pic scump pentru ce caut eu dar are alte modele la care ma incadrez in pret, oricum mai stau o perioada se vad ce mai apare
mersi inca o data Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Caut arma scurta magnumCe fel de arma scurta?
Ce destinatie? Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Caut arma scurta magnumRevolver sau pistol.
Paza si aparare. Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Re: Caut arma scurta magnumhttps://www.earme.ro/smith-amp-wesson-6 ... /ant-7494/
Cam asta cred ca este arma pe care o cautati. Cred ca toti ursii din zona Dvs or sa intre la hibernare cand vor fi informati de o asemenea achizitie. ![]()
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 114 vizitatori |
Publicitate
|