Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Probleme reincarcare Savage AxisModerator: liviur
55 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Probleme reincarcare Savage AxisOK. Asteptam rezultatul investigatiei. Oare ambele cazuri semnalate sunt la arme cu pat din compozit?
Eu am lemn si inca nu am patit. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Probleme reincarcare Savage AxisAstazi la o verificare mai atenta am observat ca suportul din spate e fisurat,nu stiu cum sa postez imaginea.
![]()
Re: Probleme reincarcare Savage Axis
da, a mea e pat compozit.
Da un raspuns la topic si sub butonul "trimite" ai un alt camp cu 2 butoane: "Optiuni" si "Incarca atasament". Dai click pe cel de-al doilea, apesi "Choose file", te duci pana unde ai poza, si la sfarsit dai click pe "Adauga fisierul" si apoi "Trimite". 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Probleme reincarcare Savage AxisVedem ce se rezolva.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Probleme reincarcare Savage AxisMultumesc pentru îndrumare !
Ursule ,cred ca dinamometrica cu care ai strins inelul pe baza a fost setata la un cuplu de stringere un pic cam mare .
Re: Probleme reincarcare Savage AxisLa cum arata mi se pare foarte clar ca a fost strans mult prea tare si surubul ala nu cred ca a vazut dinamometrica. Poate doar dupa ce a fost strans sanatos la mana. E adevarat ca nici prinderile nu sunt cele mai calitative dar poate tocmai din acest motiv trebuia mai multa atentie la strangere.
Nu cred ca poti avea pretentii de garantie exceptand cazul in care strangerea a fost facuta de magazinul care a vandut arma si, daca am inteles bine, arma nu a fost cumparata direct de la magazinul d-lui Bichis. Eu daca as fi in locul tau si daca as fi hotarat sa pastrez luneta, as cumpara un set de inele Leupold cu care nu cred ca o sa ai probleme. Imi aduc aminte de o intamplare la un service cand mecanicul a strans prezoanele la roti cu pistolul pneumatic setat pe treapta cea mai tare si apoi a pus dinamometrica sa imi arate ca e strans la cuplul care trebuie. Cand i-am spus ca degeaba pune dinamometrica daca din start a strans mai tare decat cuplul recomandat mi-a spus ca el intelege ca ala este cuplul minim ca sa nu se desfaca roata si ca de aia verifica dupa pistol cand, de fapt, peste tot este mentionat cuplul maxim. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Probleme reincarcare Savage AxisArma e acum la magazin in service, clar ca monturile
le schimbam cu ceva Mai puternic,luneta o voi păstra deocamdată ca sunt mulțumit de ea. Le-am strans eu acasă,nu am avut cheie dinamometrica ce-i drept, is curios acuma la magazin daca au,cum mi le strâng. Eu nu le-am strans extrem de tare,știam ca nu trebuie aplicată forță pe ele, dar nici nu le-am lasat acolo asa slabe,ma gandesc daca erau strânse prea tare,de ce sa se fi deșurubat si la celelalte nu doar la suportul din spate ?
Re: Probleme reincarcare Savage AxisPai din poza vad ca prinderea este crapata si atunci e normal sa se slabeasca suruburile si sa nu mai stranga.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Probleme reincarcare Savage AxisCeva noutati? Cum s-a rezolvat problema?
Re: Probleme reincarcare Savage AxisProblema e...problema
![]() ![]()
Re: Probleme reincarcare Savage AxisColegii,voi ce aveti pe Savage-ul vostru?
Pe cel in .308 am (avut) Docter III iar pe cel in .243 luneta Weaver 2.5-10x56 (30mm) iluminata.
Re: Probleme reincarcare Savage AxisSi ai intampinat probleme cu vreuna din ele? ori cu arma?
Re: Probleme reincarcare Savage AxisNu.
Arma in .308 cu Docter este o super arma in gama ei. Cea in .243 e reglata de nimeresti ochiul pitzigoiului,daca nu-ti tremura mana. ![]()
Re: Probleme reincarcare Savage AxisSuna bine
![]()
Salut, Am Savage Axis XP Hardwood calibru 30-06 cu luneta Weaver Kaspa 3-9×40 si prinderile cu care a venit. Sunt foarte mulțumit de cum trage și luneta încă rezista, intenționez sa schimb luneta cu una de goana. La tine se poate ca luneta sa se fi dereglat și din cauza monturi fisurate.
Re: Probleme reincarcare Savage AxisCu incarcatorul mai ai probleme? Cum s-a rezolvat?
Re: Probleme reincarcare Savage AxisCu incarcatorul s-a rezolvat partial,a fost largita putin clema din spate si acum nu mai cade ca inainte,zilele trecute a cazut odata dupa vreo 10 focuri cam asa...Luneta a fost montata dinnou de catre cei de la magazin,deci de data asta nu imi asum vina prinderii incorecte
![]()
Re: Probleme reincarcare Savage AxisO chestie ce am mai pățit a fost slăbirea șuruburilor cu cap imbus de lângă încărcător, cele doua șuruburi ce țin arma laolaltă, unul era slăbit destul de tare după tragere, le-am strâns la loc. Ciudat, e normal sa se destranga asa?
Re: Probleme reincarcare Savage AxisSalut prieteni! Problema cu incarcatorul care da sa cada din arma dupa primul foc am avut o si eu. Intrucat nu ma descurc sa urc poze cu rezolvarea problemei rog pe cei interesati sa sune pe nr de tel 0727525852 si putem discuta.
Re: Probleme reincarcare Savage AxisAm eu rezolvarea 0727525852!!
Am Axis LH 30-06 cu Delta titanium 1.5-9x42 si e beton. Prinderile sunt Warne parca (ceva de metal de la Radu Bichis). Folosesc luneta si la goana (pe 1.5) si la panda. Eu recomand combinatia ca ceva cu un pret rezonabil si calitate mai mult decat buna, care tine f bine si la tavalela.
Re: Probleme reincarcare Savage AxisAm pus sus o delta titanium HD 2,5-10X50, am fost la vânătoare, lovit, căzut și recuperat.Acum sta reglata de scrii cu ea. Arma scoate un grupaj foarte bun, încercat cu diferite tipuri și gramaje. Chiar foarte bine.
55 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 115 vizitatori |
Publicitate
|