Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Lopatar 2018
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Lopatar 2018Un vanat mai putin apreciat (cel putin in randul cunostintelor mele), poate si din cauza ca se gaseste in nuclee izolate prin tara. Am zis sa imi trec si eu unul in raboj si am si reusit dupa 2 iesiri frumoase si cu o companie placuta.
Nu am cautat ceva mare neaparat dar mi-am dorit sa fie aspectuos pentru ca nu aveam de gand sa vanez prea multe exemplare. A iesit mai bine decat imi imaginam, am prins cateva ore de boncanit intens, am experimentat si esecul apropiatului dar si emotiile plasarii unui foc relativ riscant prin ferestre mici de vegetatie si tinta in miscare expusa cu fata. P.S. Intrebarile se tipul "Cate kg/grame are?" ma agaseaza teribil cand e vorba de vanatul cu coarne. Eu caut un aspect frumos pentru exemplare de trofeu si configuratii cat mai bizare pentru selectii. P.S.2 La capitolul investitii si profesionalism, RNP are cateva clase peste media asociatiilor de vanatoare! Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Lopatar 2018foarte frumos,felicitari,unde l-ai vanat?
Re: Lopatar 2018Frumos exemplar, felicitări!
PS. Cate kilograme are?
Re: Lopatar 2018Superb exemplar.
L-am urmărit și eu, dar nu l-am putut apropia. Era înconjurat de multe ciute si laturasi. Felicitări! Mai greu de dobândit un lopatar decât mi-am imaginat.... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: Lopatar 2018@all multumesc de urari
@ventura data viitoare cu mai mult noroc Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Lopatar 2018Felicitari, foarte frumos trofeul !!!
Dar nu ne-ai spus cate kg are ..?!? Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Lopatar 2018
3.475kg ....dar sa nu ma spuneti... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
lu' agasatu'
Re: Lopatar 2018Vânători de bogatani, lopatari, cerbi, mistreti, țapi, ce bine o mai duc unii !
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Bogatani...dar sa vezi grofii care se duc prin Asia dupa fel de fel de fapturi exotice! Nu le mai ajunge Romania.... @ teha- agasatu' cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Era sulitar.... Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Ma gandeam acuma, fapturile alea "exotice" oare cum se pun la tablou? culcate pe dreapta, pe stanga sau pe spate? Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Lopatar 2018O dimineata frumoasa, boncanit din plin.
8x57, Geco plus. Primul pentru mine. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Felicitări!
D e a s u p r a !!! Mi-a zis mie un grofisor..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Lopatar 2018@biriuk
@ventura Felicitari , baieti priceputi ! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Lopatar 2018@laurul, @biriuck sunteti oameni rai si fara suflet , ma fac eu mare si impusc si eu un lopatar ...
Ultima oară modificat de liviur pe 25 Oct 2018, 20:01, modificat 1 dată în total.
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Lopatar 2018Va multumesc.
Apropos de lovitură... 150-170m lovit perpendicular, ca la carte. Blat. A marcat focul si a fugit. Nicio picătură de sânge ori par... L-am gasit la vreo 100 de metri de locul unde a fost lovit. Dacă mă ajută un coleg sa postez poza cu lovitură.... Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Zi mersi că l-ai găsit! Cam ne etic să tragi cu pistolul ăla cu pat lung, la distanța aia... De fapt cred că exagerezi. Nici nu bate 170 m!
Re: Lopatar 2018Nu renunț la pistol.
A ajuns glontele la distanță aia, ca am tras in jos. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Calibru puturos. Merge doar la vale... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Lopatar 2018Felicitari vanatorilor,cinste vanatului!Ma bucur pentru Dan,ma bucur si pentru Bogdan dar si mai mult ma bucur pentru mine.Am,in sfarsit,certitudinea ca pistoalele mai lungi sunt acceptate la vanatoare,ba trimit glontul la distante frumusele.Visul meu de-o viata s-a implinit,de acum cerul este limita
este in noi
Re: Lopatar 2018Frumoasa selectie!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Lopatar 2018M-ati innebunit cu pozele astea, mai am putin si eu ... sper ca saptamana viitoare sa am unul jos. Felicitari baieti!
Re: Lopatar 2018Bogdan vad ca se codeste sa spuna secretul dar il dau de gol. Dl. inginer era siderat cand l-a vazut cum trage, nu mai vazuse foc tras la unghi de 45 de grade din armata, cand trageau aia cu mortiere. D'aia nici n-a lasat sange, gaura data de sus in jos
Lopatarii pentru grofi sunt in ungaria, pe la noi sunt astia mai firavi. Nu mai zic ca grofii care se respecta cu adevarat nu se uita nici macar la aia din ungaria ci se duc la rusi sau americani dupa plotunii lopatosi Corruptissima re publica plurimae leges
38 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare de cerb lopatar Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|